Mi lehet a címe a könyvnek?
Sehogyan sem találom.. Tehát bármi.. :D :/
Próbálj meg misztikus - sci-fi kategóriákban nézelődni !
ez egy kvíz, és a szabályok szerint bárhol lehet kérdezni, kutakodni.
A varázslóknál a főszereplő összejön a lánnyal, akibe szerelmes, nem? itt meg azt írják, hogy élete szerelme legjobb barátját választja.
egyetértek, elég általános a megfogalmazás...
Lehet hogy a szabályok megengedik, hogy bárhol kutakodj. De azt is kimondják, hogy nem ronthatod el másoknak a játékot: nem utalhatsz rá, hogy "ez a kedvenc könyvem", nem írhatod le a címeket a kommentekbe például. És te itt és most pontosan ezt csinálod, ami szabályellenes.
Amikor a játékosok a keresőbe beírnak kulcsszavakat óhatatlanul a te kérdésed lesz az első, amit a google ki fog dobni nekik. Ezzel igenis elrontod mások játékát.
Már korábban is volt egy ilyen (nem tudom te voltál-e vagy más), és akkor jeleztem a játék vezetőinek a dolgot. Azt mondták látják, tudják, nem örülnek neki, de nem tudnak mit csinálni, mivel anonim a kérdező...
Nekem is fel kellett kutatnom ezt a kérdést, háromszor is kidobta a te kérdésedet itt, de direkt nem néztem meg a válaszokat, amíg rá nem bukkantam a megoldásra (ugyanis rá lehet bukkanni!) a játék lényege a keresgélés, kutakodás. Nyilván amit te csináltál, az is egyfajta kutatás, de ezzel mások játékát elrontod közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!