Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi ennek a könyvnek a címe?...

Mi ennek a könyvnek a címe? Gyerekkorom egyik meghatározó könyve volt (lent több).

Figyelt kérdés

Sziasztok! Gondolom nektek volt olyan időszakotok,amikor szívesen jártatok könyvtárba. Én is szerettem a könyvtárból könyveket kölcsönözni. Emlékszem, hogy olvastam egy sorozatot. Három lányról szólt, akik kamaszok lehettek és "nyomozók" voltak. Ami azt illeti ebben nem vagyok biztos, de tudom hogy volt benne egy varázs béka valamiféle Alex (??) lehetett a neve, aki a feladatokat adta. Mondanom sem kell hogy ezek természetfeletti dolgok voltak, azt hiszem. Az egyik lányt Crissy-nek hívták. Nagyjából ennyi maradt meg a sztoriból, de nemrég eszembe jutott és kíváncsi lettem.

A googl-el már próbálkoztam de nem találtam meg.

Köszönöm a segítséget. :)

2016. aug. 14. 21:43
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Pszt a mi titkunk?
2016. aug. 14. 22:41
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen ez volt! Köszönöm!! :)
2016. aug. 15. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!