Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi lehet ennek a könyvnek a címe?

Mi lehet ennek a könyvnek a címe?

Figyelt kérdés
Kb. fél éve az egyik auchan könyv osztályára tévedtem. Ott találtam egy könyvet amit akkor sajnos nem tudtam megvenni, mert nem volt nálam elég pénz, de azóta már nem forgalmazzák és én buta nem írtam fel a címét. A történet vhol skócia, írország, nagybrittaniában? játszódott ahol egy régi ház felújítása közben különös csontokra bukkannak amik mintha vmi mesebeli lény maradványai lennének. Eközben vmi szerzetes? naplóját is megtalálják és kezd a főszereplő előtt kezd megelevedni a ház múltja melynek köze van az ő múltjához? Azért a több kérdőjel mert pontosan nem emlékszem, h így írták e le a tartalmát, de a lényeget leírtam. A borítón ha jól emlékszem egy 17. század beli ház állt, asszem egy sziklaszirten vagy egy dombon. HA vki meg tudja mondani, mi ennek a könyvnek a címe ezer köszönet érte! :) Elnézést a ködös leírásért de mint írtam nem emlékszem a pontos leírásra. :(

2016. aug. 30. 12:18
 1/1 anonim válasza:
Ezzel a konyvel mar en is talakoztam de nem tudom a cimet en se de most hogy eszembe juttatad meg probalom meg keresni :)
2016. szept. 3. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!