Melyik roxforti házba osztana be a teszlek süveg? ( Harry Potter )
Én biztos mardekáros lennék. 99%-ban csak magammal törődök,önző vagyok,makacs,önfejű... :D és jópár teszt is ezt az eredményt hozta ki ( mardekár ) viszont elgondolkodtam,hogy a mardekárba nincsenek "sárvérűek", és ha így kerülnék a roxfortba, a teszlek süveg nem biztos, hogy oda osztana be. Ez esetben hova kerülnék szerintetek ? A tanulás nem lételemem, csak azt tanulom meg ami érdekel, a többivel elvegetálok. Bátor se vagyok, a griffendél nem nekem való lenne, inkább megfutamodnék ha valós veszéllyel nézek szembe mintsem szembeszálljak vele, a Hugrabugba meg olyan kis mimózák kerülnek, akik örökké másoknak akarnak segíteni, viszont ez se én vagyok. Mit csinálna velem a teszlek süveg ? közölné, hogy menjek haza ? :-D
Téged hova osztana be, és miért ? :)
Te szerintem a Mardekárba kerülnél (ne felejtsd, hogy a Teszlek Süveg figyelembe veszi, hogy Te mit szeretnél)
Én szerintem a Griffendélbe kerülnék, mert amolyan lázadó stílus vagyok és lobbanélony (ami meg bátorságra sarkall :D )
Remélem tudtam segíteni! :)
Te a Mardekárba
Én vagy a Mardekárba vagy a Hollóhátba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!