Melyik házba osztana be szerinted a Teszlek süveg? ( Harry Potter)
Az, hogy a Mardekárba a gonoszabbak kerülnek, hülyeség. Tény, hogy a könyv szerint onnan került ki a legtöbb gonosz boszorkány és varázsló, de kivételek mindig vannak. Draco, vagy Piton sem voltak gonoszak, ahogy pl. Féregfark sem volt éppen hű az oroszlánok lelkületéhez.
A Mardekárba szerintem inkább a zárkózottabb természetű, céltudatos emberek kerülnek, akik inkább a fejük után mennek, mint a szívük, az érzelmeik után.
Egyik házra sem lehet ráhúzni a jó vagy a rossz jelzőt, és mindenkiben mind a négy ház tulajdonságaiból vannak, csak különböző mértékben.
Amúgy a Mardekáros lennék.:)
Mindig is úgy gondoltam,és mindenki a környezetemben, már az első könyv kézhez vételétől, hogy hollóhátas lennék, hiszen nekem tényleg a tanulás a lételemem (nem véletlenül iratkoztam be gyorsan még csinálni egy második diplomát is, egyszerűen nem tudok leállni). A Pottermore mégis a Hugrabugba osztott, amit annak is be lehet tudni, hogy az angolom nem tökéletes, és lehet, hogy valahol nem fogtam fel a legjobban a kérdést. Plusz, ahol ordítóan látszott, hogy az egyes válaszok melyik házba raknak, ott a szívemre tettem a kezemet, és tényleg érzésből választottam, nem feltétlenül aszerint, hogy jaj, ez majd biztos a Hollóhátba tesz!
De végül is nem bánom, úgy tűnik, hogy az értelmi képességeim mellett még a szorgalom, és a jóérzés is dominál a személyiségemben. Amúgy az öcsém korábban csinálta meg a tesztet, és ő is hugrabugos lett, mondjuk azon nem csodálkoztunk, mert abban mindenki biztos volt előre. Szóval együtt maradt a család. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!