Harry Potter. Te melyik házba kerülnél,1:ha bármelyiket választhatnád 2:ha a Süveg osztana be?
A másodikat úgy értem, hogy szerinted téged a Süveg hová tenne, melyik ház erõsségeit érezné meg benned leginkább?
Az elsõnél meg abba a házba mehetnél, ahová te akarnál.
Ez egy tök jó kérdés :) Ha bármelyik házat választhatnám, azt hiszem a Mardekárba mennék, mert mindig is kicsit izgalmasabbnak találtam a többi háznál, sok sötétség meg titkok..tudod :D
Viszont ha a Süveg osztana be, valószínűleg a Hollóhátba kerülnék, mert jó tanuló vagyok, szeretek is tanulni. :)
Szívem szerint én is a Mardekárba mennék.
Ha viszont a Süveg osztana be, én tuti hatstall lennék (valahogy így hívják azt, akinél több, mint 5 percig gondolkozik), mivel alapvetõen próbálok érzõ és becsületes maradni, ami ugye hugrabugos jellemzõ, de a szorgalom sajnos hiányzik, valamint voltak már csúnya húzásaim, amit nem éppen egy hugrabugosra jellemzõek, sajnos csalni is szoktam, ráadásul engem pl.nagyon érdekel a bájitalkészítés, ami szerintem mardekáros vonás.
Úgyhogy nálam szerintem megbolondulna a Süveg, hiszen két tökéletesen ellentétes ház közül kéne választania :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!