Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Harry Potter. Te melyik házba...

Harry Potter. Te melyik házba kerülnél,1:ha bármelyiket választhatnád 2:ha a Süveg osztana be?

Figyelt kérdés

A másodikat úgy értem, hogy szerinted téged a Süveg hová tenne, melyik ház erõsségeit érezné meg benned leginkább?

Az elsõnél meg abba a házba mehetnél, ahová te akarnál.

2015. ápr. 21. 21:03
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Én is kipróbáltam. A süveg a Griffendélbe osztott be, de szrintem Hugrabug lennék.
2015. ápr. 22. 12:02
 12/23 anonim ***** válasza:

1: Griffendél vagy Mardekár, mindig is ezek voltak a szimpik.

2: Hugrabug, elég csendes és nyugodt vagyok szóval gondolom oda osztana be. :)

2015. ápr. 22. 13:44
 13/23 A kérdező kommentje:

A Pottermore-on én is játszottam régebben, én is mardekáros voltam.De azért nem vagyok biztos, hogy oda illenék-e, mert a kérdések felét nem értettem, nem voltam túl jó angolból, a fordító meg egy csomó mindent félig úgy hagyott, ahogy volt :( de igen, szívem szerint én is oda mennék.Valahogy mindig is jobban érdekelt az a ház, mint a többi.A Hugrabug számomra túl unalmas, a Hollóhát tetszik, de nem igazán szeretek tanulni, a griffendélesek meg nekem szimplán nagyképûnek tûnnek (persze nagyon sok dicsõ tettet hajtottak végre, az tény, de olyan feltûnõsködõk számomra).Ellenben a Mardekár nagyon izgalmas, titokzatos hely, és bár sok van a rovásukon, mégsem hiszem, hogy ott mindenki gonosz.Szerintem nagyon hasonlítanak a Griffendélre, talán pont ezért nincsenek jóban, mert mindkettõ a saját hibáit látja a másikban.

De ha úgy vesszük, mindegyik házban van valami becsülendõ, a griffendélesek bátrak, a hugrabugosok becsületesek, a hollóhátasok okosak és találékonyak, a mardekárosok pedig ravaszak és összetartóak.

2015. ápr. 22. 14:03
 14/23 cathilina ***** válasza:
Jó, a pottermore nem egy manipulálhatatlan és pontos forrás: én például direkt úgy válaszoltam, hogy a Mardekárba kerüljek, mert akkor a második évben nem kell Százfűlé-főzetet készíteni. Amúgy a Hollóhátat választanám, mert ők elég intelligensek, de ettől függetlenül nem szoktak részt venni a házak közötti "rivalizálásban" (tehát senki nem átkozza meg őket viccből a folyosón).
2015. ápr. 22. 14:45
 15/23 anonim ***** válasza:

Ha bátor vagy s hősi lelkű

Házad Griffendél

Oda csak az kerül, ki

Semmitől se fél.

I ♥ Griffendél!!!

2015. ápr. 22. 15:55
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz kérdés, mert komoly önismeret kell hozzá. Nekem a kedvenc házam a Hollóhát, de szerintem meghalnék ott az én lustaságommal. Szerintem a süveg azon a házon kívül bárhova beoszthatna, mert mindenhonnan vannak tulajdonságaim.
2015. ápr. 22. 17:37
 17/23 anonim ***** válasza:
Mardekárt választanám és szerintem oda is osztana be.
2015. ápr. 22. 17:41
 18/23 anonim ***** válasza:
Én igazából szívesen mennék bármelyikbe, de nagy valószínűleg Griffendéles lennék, kis eséllyel Mardekáros.Sajnos nem vagyok egyáltalán szorgalmas így a Hugrabugrnem jöhet szóba és ámbár úgy vélem viszonylag okos vagyok, a tanulás, bölcsesség, kimértség mégsem igen jellemző rám.
2015. ápr. 22. 22:31
 19/23 anonim ***** válasza:

Jaj nehéz dönteni>< szívem szerint mennék mindbe:D

De ha én válszthatnék akkor valószínűleg vagy a Griffendélbe vagy a Mardekárba kerülnék(Főleg Piton miatt kedveltem meg annyira ezt a házat^^)

A süveg engem a Griffendélbe osztott be a Pottermooron de szerintem esélyes még a Hollóhát is a jegyeim alapján.

2015. máj. 1. 20:45
 20/23 anonim ***** válasza:
Én a Hollóhátba kerültem, és büszke is vagyok rá:D (ezt választanám amúgy is)
2015. máj. 1. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!