Harry Potter. Te melyik házba kerülnél,1:ha bármelyiket választhatnád 2:ha a Süveg osztana be?
A másodikat úgy értem, hogy szerinted téged a Süveg hová tenne, melyik ház erõsségeit érezné meg benned leginkább?
Az elsõnél meg abba a házba mehetnél, ahová te akarnál.
1: Griffendél vagy Mardekár, mindig is ezek voltak a szimpik.
2: Hugrabug, elég csendes és nyugodt vagyok szóval gondolom oda osztana be. :)
A Pottermore-on én is játszottam régebben, én is mardekáros voltam.De azért nem vagyok biztos, hogy oda illenék-e, mert a kérdések felét nem értettem, nem voltam túl jó angolból, a fordító meg egy csomó mindent félig úgy hagyott, ahogy volt :( de igen, szívem szerint én is oda mennék.Valahogy mindig is jobban érdekelt az a ház, mint a többi.A Hugrabug számomra túl unalmas, a Hollóhát tetszik, de nem igazán szeretek tanulni, a griffendélesek meg nekem szimplán nagyképûnek tûnnek (persze nagyon sok dicsõ tettet hajtottak végre, az tény, de olyan feltûnõsködõk számomra).Ellenben a Mardekár nagyon izgalmas, titokzatos hely, és bár sok van a rovásukon, mégsem hiszem, hogy ott mindenki gonosz.Szerintem nagyon hasonlítanak a Griffendélre, talán pont ezért nincsenek jóban, mert mindkettõ a saját hibáit látja a másikban.
De ha úgy vesszük, mindegyik házban van valami becsülendõ, a griffendélesek bátrak, a hugrabugosok becsületesek, a hollóhátasok okosak és találékonyak, a mardekárosok pedig ravaszak és összetartóak.
Ha bátor vagy s hősi lelkű
Házad Griffendél
Oda csak az kerül, ki
Semmitől se fél.
I ♥ Griffendél!!!
Jaj nehéz dönteni>< szívem szerint mennék mindbe:D
De ha én válszthatnék akkor valószínűleg vagy a Griffendélbe vagy a Mardekárba kerülnék(Főleg Piton miatt kedveltem meg annyira ezt a házat^^)
A süveg engem a Griffendélbe osztott be a Pottermooron de szerintem esélyes még a Hollóhát is a jegyeim alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!