Az idofutar 1. Részében Hanna összejön a helyes sráccal? Asszem Andris a neve
Szia!
Szerintem összekeverted valamilyen másik könyvvel, mert itt nem is emlékszem Andisra:D
Ez a könyvsorozat nem feltétlenül a szerelemről szól. Az is van benne, de nem olyan nagy részben. Egyébként én olvastam mind a hat részét, és nekem nagyon tetszett love nélkül is ;)
Huh, először is nem tudom ki tanít, de nagyon csípem! ;)
Egyébként, 4-es, szerintem Andris az egyesben aki ott lakik a házban. Azt hiszem. :)
De kedves kérdező! atól független, hogy nincs benne "love", igazán érdemes lenne elolvasnod. Mert amellett, hogy nagyon jó könyv, humoros, fordulatos, mai, rengeteget segíthet. Mert én például a könyveknek segítségével, annyira megszerettem Mozartot és korát, Kempelent, hogy kívülről belülről vágtam az egészet, ami sokat is segített az iskolában, másrészt rengeteget utánaolvastam. :) Igaz az első részben még nem igen fogsz ilyen részekkel találkozni, de akkor is nagyon megéri elolvasni. :) ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!