Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Az Időfutárban Hanna kivel...

Bonnie2019 kérdése:

Az Időfutárban Hanna kivel jön össze? Többi lent!

Figyelt kérdés
Most olvastam a harmadik részt és nagyon izgulok és szeretném tovább olvasni, de sajnos pdf-ben sehol se találtam és még nem vettük meg. Aki olvasta nagyjából az összes részt, el tudja mondani Hanna szerelmi életét? Köszönöm előre is. És tudom, hogy ez egy eléggé hülye kérdés, de engem ez érdekel :)

2016. aug. 3. 20:33
 1/2 anonim válasza:
100%
Olvastam az összes részt. Teljesen már nem emlékszek, hogy a 3. rész végén, hogy áll Hanna szerelmi élete. Nagy vonalakban elmondom, hogy ezen a téren mire számíthatsz. Benedict a 18. században szerelmes Hannába ezt ugye te is tudod már. Aztán egy kis hiba következtében a jövőbe kerülnek, de nem a szüleihez(bocsi, hogy így ugrálok a könyvekben, de nem teljesen emlékszek már a sorrendre), ahol a kiszáradt Balaton medrében találják magukat és rájönnek, hogy a világnak vége, mikor találkoznak egy furcsa öregemberrel akiről később kiderül, hogy ki, de ezt most nem árulom el, rátérek a szerelemre. Találnak egy várost a semmi közepén, ahol Hannába szerelmes lesz a király, Fúzió a következő szerelmi dolog pedig a sorozat végén lesz, amikor minden megoldódik és újra találkozik Hanna Ervinnel és ennyit mondok a többit rád hagyom. és jó olvasást a következő könyvekhez. Ha gondolod beszélhetünk róla máshol. Remélem tudtam segíteni.:)
2016. aug. 8. 19:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Ezen kívül volt még ugye Metzler (valahol a 2-3. kötetekben), meg (újra csak a múltban, valahol a 4. kötet táján) egy burgenlandi parasztember is megkéri Hanna kezét (bár nem feltétlenül szerelemből).
2018. jún. 13. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!