Szerintetek most mi az emberek ízlése? Mi keresett most?
Figyelt kérdés
ugy vettem eszre h mostanában a szexualitással foglalkozó könyvek nagyon felkapottak illetve a sci-fi köntösbe bújtatott társadalom kritikák népszerűek.
persze ezt nem lehet ártalánosítani de úgy vettem eszre hogy a nagy átlag körében ez keresett mostanában.
ti hogy gondoljatok ezt?
2016. szept. 15. 12:29
1/4 anonim válasza:
Meg a vámpíros-vérfarkasos romantikus tiniborzalmak, amiknek se füle se farka, de értelme biztosan nincs.
2/4 anonim válasza:
Bullshitelés, "tanácsadás" életmódra, meg hasonló baromságok, akár szexuálitás terén. Én mondjuk inkább leszek analfabéta, minthogy egy ilyen szemetet a kezembe vegyek... De ilyesmit látok sokat, meg még hasonló fosokat.
Szerintem meg tudod nézni, hogy mik fogynak a legjobban a neten.
3/4 anonim válasza:
Sajnos, de mostanában leginkább az erotikus mocskok fogynak a legjobban. És ahogy láttam molyon, egyre több kiadó is áttér erre a "műfajra". Én inkább megvakulok, mint hogy elolvassak egy ilyen "könyvet". De ha ez kell az embereknek, hát egészségükre, azt olvasnak amit csak akarnak, engem nem zavar. Kivéve ha azt látom, hogy egy 14 éves kislány olvas ilyeneket.
4/4 anonim válasza:
A Gabaldon-féle nyálas vackok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!