Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ismertek-e jobb könyvet (vagy...

Ismertek-e jobb könyvet (vagy kb. Olyan jót) mint a Harry Potter?

Figyelt kérdés
Már olvastam nagyon sokat, de a HP-hez képest nagyon gyengék.
2016. szept. 13. 13:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én még Lev Grossman: Varázslók trilógiáját tudom ajánlani. Sok külföldi újság és értékelés a Harry Potter világához hasonlította. Az biztos, hogy én imádtam. :)
2016. szept. 15. 18:09
 12/14 anonim ***** válasza:
A HP nalam is benne van a top 10 ben. De szamomra kedvenc meg az Elfujta a szel, Elisabeth Gascell- tol az Eszak es Del, az Édesem es mostohak. Tüz es jég dala, Da Vinci kod.
2016. szept. 17. 07:35
 13/14 anonim ***** válasza:
nem rossz könyvek, de számomra Tolkien könyvei a legjobbak, egyszerűen csodálatos a világ amit megalkotott. emellett a Tűz és jég dala tényleg, illetve az Éjangyal trilógia ami engem nagyon megfogott. Fantasy műfajból ezek amik számomra kiemelkedőek. régen nagy Hp fan voltam, főleg kiskoromban, én is ezzel szerettem meg az olvasást, de mai fejjel már nem tartom akkora nagy alkotásnak mint pl. a fentebb említetteket. ettől függetlenül jópofa, szórakoztató történetek :)
2016. szept. 17. 15:50
 14/14 anonim ***** válasza:
Eddig én sem találkoztam a Harry Potternél jobb könyvvel, az egyetlen ami nálam talán a nyomába ért, az az Éhezők Viadala (bár annak is csak az 1. része tetszett igazán).
2016. szept. 17. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!