Ajánlanátok könyvet?
Az ilyen Danielle Steel feelinges könyveket már eléggé unom és valami újat szeretnék. Igazából bármi jöhet, csak ne legyen romatikus. Ha lehet linket is mellékeljetek, hogy honnan tudom letölteni.
köszii előre is.
Köszii.
Pontosabban ? :D
az álomhajszát olvastam, de nem igazán teszett:S
Sophie Kinsella - Egy boltkóros naplója
Mondanál pár írót vagy könyvet, amik tetszettek? Akkor könnyebb lenne ajánlani.
Az Álomhajsza az egyik legelvontabb könyve, lehet, hogy elsőre az nem volt jó választás, de pl amiket a pályája elején írt, azok a legakciódúsabbak, a vége felé meg filozófikusabbak. Nekem egyik kedvencem a Pepita macska tőle amúgy.
Személy szerint nekem bejönnek a Stephen King, Leslie L. Lawrence könyvek is, az előbbi kicsit súlyosabb, de nagyon izgalmas, a második pedig misztikusabb, érdekes, izgalmas.
Ha a kicsit klasszikusabb regények is bejönnek, akkor azok közt a kedvencem (kb 6x olvastam) Annemarie Selinkótól a Desireé, ami Napóleon első szerelmének a szemszögéből írja le a dolgokat, nagyon érdekes, magával ragadó.
Köszii.
pl: Stephen King, Stephenie Mayer, Nora Roberts, Cecily von Ziegesar, David Ambrose, Nyx Smith stb.
tőlük olvastam jó könyveket. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!