Az akkor szakítsunk könyvről vélemény? (leinerLaura)
Imádtam! 😊
Bár Lea személyisége eleinte nagyon idegesített, végül hozzászoktam 😊
Voltak kétségeim, hogy hogyan lehet egyetlen egy napot leírni 300+ oldalon, de Laura ismét egy fantasztikusat alkotott. 😊
Leges-legjobb Leiner könyv!!!♡♡♡
Egy nap alatt olvastam el, de imádtam, olyan helyzeteket úgy tudott leírni, hogy én teljesen kész voltam!
Nem értem miért tartják ezt Leiner leggyengébb könyvének:/
Szia!
Én nagyon szeretem, és nem tudom miért szólják le ennyire sokan. Bár, ízések és pofonok. Nekem talán Lia személyisége beképzelt volt, de ilyen emberek is vannak. Senki se tökéletes. Így nekem még élvezetesebb is volt, mert így sokkal valóságosabb az egész.Viszont az ötlet szerintem eredeti. nem gondoltam volna, hogy egyetlen éjszakát így le lehet írni!És mégis. Nem sorolom a kedvenc könyveim közé, de érdemes elolvasni:)
Nagyon jó.Én pont télen olvastam,a Bábelt nyáron.
Szerintem nagyon jó könyv,vannak benne poénok,csalódás,szerelem,utálat...minden ami kell egy tininek,és teljesen reális.Mint minden Leiner Laura könyv.UUU a Bexit most olvasod? :D
Sziaa, én imádom
Nagyon vicces és hangulatos, és az is nagyon jó, hogy Lea személyisége eltér pl. Reniétől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!