Valaki tud yaoi vagy shounen ai, lehetőleg bishounen mangát?
Figyelt kérdés
Animéztem, de már a lehető összes nekem szimpatikusat végig néztem, most a mangáknál döntöttem, tudnátok magyar nyelvűt ajánlani? Egyet egyszer letöltöttem, pár MP3-as fájlt tett a gépemre, viszont nem pdf vagy akármi lett volna, kerestem is neten de nagyon nem találtam, ti vagytok az utolsó reményeim! :D2016. szept. 5. 22:00
11/17 A kérdező kommentje:
Van nekem is animeaddictsom, majd ha géphez jutok, megpróbálom megint :)
2016. szept. 8. 20:55
13/17 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam, elbuktam rajta! ;)
Ugyanis megint azt az ablakot nyitotta meg, de most megpróbáltam rendesen rámenni úgy hogy Google-ba beírom hogy AnimeAddicts, és annál is ezt csinálta O.O De csak azóta mióta frissítettem a Mozilla Firefox-ot, azóta az Adblock+-t is vissza raktam rá.
2016. szept. 9. 15:56
14/17 anonim válasza:
Nálam a chrome simán behozza. Próbálj meg külön rákeresni hogy "Saa Koi ni Ochitamae Animeaddicts" Ha így se jön be, nincs ötletem. Az adblock nem szokta akadályozni a mangák megjelenítését, lehet hogy másik böngészővel kellene megpróbálnod. .
15/17 A kérdező kommentje:
Sikerüüült! ^-^ A sütikkel volt a baj, kitöröltem az animeaddict-os sütiket, és most engedte. :D Köszi, eddig nagyon aranyosnak tűnik ez a manga. :)
2016. szept. 9. 16:21
16/17 anonim válasza:
Asszem a Caste Heaven-t és a Ten Count-ot meg lehet találni valahol magyarul, én csak angolul olvastam. De mindenesetre én nagyon szeretem mindkettőt
17/17 A kérdező kommentje:
Kösziii :)
2016. dec. 31. 23:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!