Valaki tud yaoi vagy shounen ai, lehetőleg bishounen mangát?
Ezek nem magyarok, de esetleg beléjük nézhetsz és amelyik tetszik megkeresed magyarul. A nyelvezetük amúgy nem is annyira nehéz, úgyhogy lehet, hogy megérted valamelyik nyelven:
Kedves kérdező! Az animeaddictson sok van fent magyarra forditva. Ki is van írva a mangák mellé ha yaoi. Érdemes regisztrálni az oldalra.
Ha nem riaszt vissza hogy hosszabbak:
Ze - nagy kedvenc, megérte végig olvasni
Ugyanattól az irótól: Love mode )ebben több páros van)
És hogy kicsit rövidebbet is mutassak: Kyuuketsuki no Shouzou
Koyoi wa Kimi to Chi no Kisu wo
Az utolsó kettő vámpíros.
A Haru wo Daite ita is jó, azt a redlight yaoi team-nél keresd.
Ja igen, a Redlight-on csak yaoi mangák vannak fent.
Meg fognak kövezni? :D És miért érdekelne hogy mások mit szólnak hozz, mit szeretsz olvasni, pláne így ismeretlenül?
A mangákat igy kell olvasni: [link] Így a legegyszerűbb megmutatni.
A tanulással pedig hajrá! Csak nyerhetsz vele ha valamiből jó vagy.Egy jó korrepetáló tanár vagy idősebb diák csodákra képes :) Remélem nem jutsz odáig hogy fel kell mentsenek egy tantárgyból. de ha az lesz, hát az lesz....
Amúgy ha tudom mennyi idős vagy, kicsit aranyosabb mangákat keresek neked. Mint ez:
Ebben iskolások a szereplők, aranyosak a karakterek, különösen a főszereplő testvérei.
[link] ezt vmiért nem engedi :) a sütikről dumál vagy mit tudom én mi, azt írta hogy: Az oldal nem megfelelően van átirányítva
A Firefox azt észlelte, hogy a kiszolgáló olyan módon irányítja át a kérést, hogy az soha nem fog teljesülni.
Ez a probléma néha a letiltott vagy visszautasított sütik miattjelentkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!