Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Valaki tud yaoi vagy shounen...

Valaki tud yaoi vagy shounen ai, lehetőleg bishounen mangát?

Figyelt kérdés
Animéztem, de már a lehető összes nekem szimpatikusat végig néztem, most a mangáknál döntöttem, tudnátok magyar nyelvűt ajánlani? Egyet egyszer letöltöttem, pár MP3-as fájlt tett a gépemre, viszont nem pdf vagy akármi lett volna, kerestem is neten de nagyon nem találtam, ti vagytok az utolsó reményeim! :D

2016. szept. 5. 22:00
1 2
 1/17 The magic of banana ***** válasza:

Ezek nem magyarok, de esetleg beléjük nézhetsz és amelyik tetszik megkeresed magyarul. A nyelvezetük amúgy nem is annyira nehéz, úgyhogy lehet, hogy megérted valamelyik nyelven:

[link]

2016. szept. 5. 23:08
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Haru wo Daite Ita? Nem vagyok biztos benne, de mintha pár éve láttam volna hozzá magyar fordítást a Clubshionon, hátha onnan fölkerült valahova.
2016. szept. 6. 12:00
 3/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! ^-^
2016. szept. 6. 15:02
 4/17 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Az animeaddictson sok van fent magyarra forditva. Ki is van írva a mangák mellé ha yaoi. Érdemes regisztrálni az oldalra.

Ha nem riaszt vissza hogy hosszabbak:

Ze - nagy kedvenc, megérte végig olvasni

[link]

Ugyanattól az irótól: Love mode )ebben több páros van)

[link]

És hogy kicsit rövidebbet is mutassak: Kyuuketsuki no Shouzou

[link]

Koyoi wa Kimi to Chi no Kisu wo

[link]

Az utolsó kettő vámpíros.

A Haru wo Daite ita is jó, azt a redlight yaoi team-nél keresd.

2016. szept. 6. 15:14
 5/17 anonim ***** válasza:

Ja igen, a Redlight-on csak yaoi mangák vannak fent.

[link]

2016. szept. 6. 15:22
 6/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek, arra számítottam hogy megfognak kövezni igazából de tévedtem. :D Valamint a mangákat hogy kell olvasni? Jobbról balra? Wikipédián ezt olvastam, mellesleg még egy linket se nyitottam meg, eléggé kevés időm van mostanság, suli miatt is, tavaly megbuktam, és így most idén is 9. vok, jobban kell tanulnom, a matek volt az oka, megyek majd diszkalkulia vizsgálatra, és ha kapok felmentést matekból, akkor szerintem sikeresen áttudok menni 10-be, 11-be és 12-be. :) Csak Matek érettségi is kell majd... nem? Olyankor nem számít az igazolásom a diszkalkulia betegségemről és akkor is meg kell írnom, nem?
2016. szept. 8. 15:24
 7/17 anonim ***** válasza:

Meg fognak kövezni? :D És miért érdekelne hogy mások mit szólnak hozz, mit szeretsz olvasni, pláne így ismeretlenül?

A mangákat igy kell olvasni: [link] Így a legegyszerűbb megmutatni.

A tanulással pedig hajrá! Csak nyerhetsz vele ha valamiből jó vagy.Egy jó korrepetáló tanár vagy idősebb diák csodákra képes :) Remélem nem jutsz odáig hogy fel kell mentsenek egy tantárgyból. de ha az lesz, hát az lesz....

Amúgy ha tudom mennyi idős vagy, kicsit aranyosabb mangákat keresek neked. Mint ez:

[link]

Ebben iskolások a szereplők, aranyosak a karakterek, különösen a főszereplő testvérei.

2016. szept. 8. 15:51
 8/17 A kérdező kommentje:
Köszi, és igazad van. :) 17 leszek október 4-én. Milyen fura, nem? :D Japánban a négyes a halál száma. :D Mellesleg 1999 és a három db 9 a káosz száma leginkább. Ez így picit fura így összerakva. :)
2016. szept. 8. 16:05
 9/17 A kérdező kommentje:

[link] ezt vmiért nem engedi :) a sütikről dumál vagy mit tudom én mi, azt írta hogy: Az oldal nem megfelelően van átirányítva

A Firefox azt észlelte, hogy a kiszolgáló olyan módon irányítja át a kérést, hogy az soha nem fog teljesülni.

Ez a probléma néha a letiltott vagy visszautasított sütik miattjelentkezik.

2016. szept. 8. 16:07
 10/17 anonim ***** válasza:
Regisztráltál az oldalra? Mert nem mindent enged anélkül. Nálam simán engedi úgy hogy be vagyok jelentkezve.
2016. szept. 8. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!