Doukyuusei-hez hasonló animék?
Egyiket se láttam de biztos jók :D
Jujnou romantica, Sekaii ichi hatsukoi, love stage, no. 6
Nem tudom melyiket láttad ezek közül de azért leírtam azokat amik nekem nagyon bejöttek :)
Én az összeset láttam ami le volt írva, a No.6-ot nagyon ajánlom nemcsak shounen-ai terén került fel a listámra a grafikája is szép és a története is izgalmas de ne várj tőle ilyen ölelkezős csókolozós agyon romantikázott történetet..a Junjo Romantika és a Sekaichi Hatsukoi t mind a kettőt végig néztem nekem ez a fajta rajzolás egyáltalán nem tetszik ugyhogy a történetre térek inkább át...én sok párosnál éreztem azt hogy az ukékat átviszik nagyon lányosba és a 3. évadra kicsit unalmas hogy ugyan az van szeretik egymást de az uke állandóan elutasító a seme állandóan rámászik a végén átmegy egy kicsit szexuális zaklatásba:D (Junjo Romantica)
a Sekaichi Hatsukoi ban is lányosabb az uke de sokkal érdekesebb és élvezhetőbb az anime és a történet..SZERINTEM én inkább mangát szoktam olvasni ugyhogy a mostani animékről nem sokat tudok mondani de ezeket én is láttam^^
Hangulatra talán a Kono Danshi... ova-k közelítenek leginkább a Doukyuusei-hez.
Kono Danshi, Sekka ni Nayandemasu.
Kono Danshi, Uchuujin to Tatakemasu.
Kono Danshi, Ningyo Hiroimashita.
Kono Danshi, Mahou ga Oshigoto Desu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!