Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek milyen lett?

Szerintetek milyen lett?

Figyelt kérdés

A Blue Neighbourhood alapján kezdtem el írni. Elég kezdetleges, a blogon még alakítok esztétikailag, de az írásra lennék kíváncsi.:) Nem vagyok profi természetesen, de nem akarok olyan kis, tinis, kapcafás blogot. Aki nem ismeri a történet két melegről szól: https://www.youtube.com/watch?v=5xCMF7jsDJI

A blog: [link]

Előre köszönöm, és homofób kommentet ne írjatok, légyszi.:)

#blue neighbourhood
2016. aug. 29. 21:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem olyan mocsok írás, mint az ide kirakottak többsége. Egészen normálisak és jók a mondataid, beleolvasva nem voltak értelmetlen szókapcsolatok és rosszul használt szavak. Viszont az eleje nagyon kapkodva indul, mintha csak egy összefoglalást olvasna az ember - bár ez lehet, hogy tényleg a Blue Neighbourhood összefoglalása. Mindenesetre nekem, aki nem tudja mi az (és nem, a youtube linket sem nézem meg, mert nem érdekel) ez a kezdés nagyon gyorsnak tűnik, több fejezetnyi anyag egyetlen bekezdésbe sűrítve.

Ezen kívül a téma sem érdekel (nem a homokosság miatt, általánosságban nem érdekelnek a szerelmi történetek).

2016. aug. 29. 21:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Oké, a végébe is beleolvasva azért apróbb dolgok feltűnnek.

Pl.: szemeimet - elég csak "szemem", mert nem szokás többesszámban használni ("a szemébe nézett" nem pedig a "szemeibe nézett") és az -et is fölösleges.

Scott egy nagyot sóhajtott. - Fölösleges az "egy".

dűltem - inkább dőltem formában használd.

mire az értetlenkedő tekintetét - fölösleges az "az"

Ilyen jellegű apróbb hibák többször is vannak a szövegben, de gyakorlással jó lehet ez még.

2016. aug. 29. 21:31
 3/3 A kérdező kommentje:

Hú, már megijedtem, hogy durva kritikákat kapok.:D

Szerintem megint neki futok akkor, tényleg csak úgy "összekaptam". Köszönöm szépen!:)

2016. aug. 29. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!