Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A szilveszteri csók után,...

A szilveszteri csók után, amikor Reni először ment suliba, mi baja lett Corteznek? Miért nem beszélt Renivel?

Figyelt kérdés
Mármint le van írva, hogy félreállt, hogy beszéljenek, de aztán jött Peti... És akkor mit gondolt, hogy mással kavar?? És egyáltalán amikor felhozta Reni a képet, amit Cortez csinált, meg a szilvesztert, miért mondta Cortez, hogy nem történt semmi? Azt gondolta, hogy Reni nem is szereti?

2016. júl. 22. 11:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem úgy esett le, hogy megsértődött. Mert utána nem hívta fel Reni vagy már nem is tudom, valami ilyesmi volt. :) régebben olvastam.
2016. júl. 22. 12:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Azeeeert mert Cortez folyamatosan hívogatta hogy megbeszéljék ezt a "dolgot", de Reni anyukája elvette Reni telefonját ezért nem tudott válaszolni Cortez hivasaira:( ez volt:)
2016. júl. 23. 22:46
 3/7 Fanni27 ***** válasza:
52%
Na ezt én sem értettem a könyvben.
2016. júl. 25. 20:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Én szerintem azért is mert ugye meg látta Petit Renivel és azt hitte,hogy köztük valami .
2016. aug. 5. 19:33
 5/7 anonim válasza:
100%
Azért mert nem válaszolt a hívásaira pedig akkor összejöhettek volna.végülis ott nem reni rontotta el a dolgot hanem reni anyukája!
2016. aug. 18. 09:50
 6/7 A kérdező kommentje:
Amikor meglátta Renit még nem volt semmi baja, hiszen félreállt!!! Csak amikor meglátta Petivel. De most komolyan, azért mert látta egy fiúval, akkor már járnak???? Ez hülyeség! Nem csókolóztak, csak beszélgettek.
2016. aug. 19. 20:33
 7/7 anonim válasza:
Igen, de azt hihette, nem érdekli, se a hívásaira nem reagál, és másokkal kavar, mert az a csók semmit sem jelentett neki. Meglátta Petivel, és arra gondolt, hát akkor ezért nem vette fel...
2017. júl. 4. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!