Ki a kedvenc szerplőtök az SzJG-ből és miért?
Én igazából sok mindenkit szeretek, mindenkit másért. :)
-Reni: Hát, van amiben tudok vele azonosulni, viszont van amikor számomra egy kicsit idegesítő. :/
-Virág: Őt szeretem, mert bolond és egy érdekes egyéniség. :))
-Gábor: Az elején nekem olyan semmilyen volt, de szerintem sokaknak. :D A végén tetszett, hogy poénos és szerintem jól összeillenek Katával. :D
-Jacques: Hát, ő az a nagyon romantikus jófiú. :D Róla megoszlanak a véleményeim.
-Ricsi: Őt is nagyon szeretem! Vicces és fura, mint Virág, de ez így jó!
-Kinga: Tetszik, hogy meg tudja védeni magát és, hogy nem olyan esetlen, mint sokszor Reni, de van amikor egy kicsit már sok. És nála az is fura volt nekem, hogy csak akkor jött össze Zsoltival, amikor már Zsolti jól kigyúrta magát. :/ De az cuki volt, amikor megkérdezte, hogy akar-e vele járni. Én ott nem mertem tovább olvasni. >< És persze Kinga segít a rászorulókon, ez is jó pont! :)
-Robi és Andris: Nekem olyanok, mint az ikrek, vagy legalábbis a testvérek. Őket is szeretem, mert viccesek és hülyék. :'D Bár az nem tetszik, hogy cigiznek. :/
-Zsolti: Na, ő egy nagy arc! :DD Was kostet das Zimmer? Muhahaha
-Dave: Na, ő is egy jó kis figura! :D Bírom, amikor annyira aggódik a sok elektronikus cucca miatt. :"D Jó, mondjuk az Apple az Apple. XD Szerintem Kingával összeillenek.
-Cortez: :3 Hát.. ugye Cortez az Cortez. :D Mondjuk, lehet csak nekem, de néha flegmának tűnik. :/ Vagy csak a menőséggel jár, hogy ilyen csendes. xD
-Arnold: Nem tudom, én szeretem Arnoldot. Végül is viszonzatlanul volt szerelmes és csak emiatt cselekedett úgy, ahogy. Mondjuk a végén tényleg úgy jött le, hogy az ő helyzete a fontosabb.
-Macu: Dave 2.0 :D Én szeretem a Japánokat, így őt is. xD
Aztán ott van még Kata, akit én nagyon szeretek, szerintem szép lehet fekete haj, kék szem, (Cortez lány kiadás külsőre) szépen énekel, csendes. Petit is szeretem, jó fej, tényleg csak barátja Reninek. Én Gombát is szerettem az elején, aranyos volt, hogy tetszett neki Reni csak aztán...:/ Viki biztos szép, de ugye ő negatív szereplő, de engem nagyon nem nyugtalanított. Flóra nagyon kis visszahúzódó lány. Zsáknak pont jó! :D Karcsi...Jajj szegénykét de sokat 'kínozták', foglyul ejtették, de ő így lett a csapat tagja. :) Edinát nem szeretem, Doriánt utálom. -.-"
Tanárok közül Máday a kedvenc. :3
Összességében a kedvenc szereplőm talán Peti volt, mert ő volt a legkedvesebb.
Az osztályon belül nem tudnék dönteni. :D
Bocsi, ha hosszú lett. x3
Csak ki kellett fejteni xDD
Szjg <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!