Mikortól lehet kéziratot küldeni a 6. Aranymosásra?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy mikor kerül a következő pályázat kiírásra, mert az oldalukon csak azt találom, hogy "hamarosan"... Idén küldenék először és rettenetesen izgulok. Már olvastam Kemese Fanni blogját is, mégis van bennem egyfajta félelem... Mit tanácsolnátok? Minden álmom, hogy író legyek és nem szeretném könnyen feladni. Szóóval pontosan milyen adatokat kell megadni és ugye ez az egész teljesen díjmentes? Rettenetesen tapasztalatlan vagyok és az interneten sem találok mindenre választ...2016. júl. 17. 11:03
1/5 anonim válasza:
Decemberben lehet beküldeni műveket, a többi dolgot pedig kérdezd meg a kiadótól, ők biztosan megfelelő választ tudnak adni erre a kérdésedre.
2/5 anonim válasza:
Én azt olvastam, hogy a jelentkezés folyamatos, tehát bármikor lehet beküldeni nekik kéziratokat... de lehet, hogy keverem valamivel.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!! Én úgy tudom, hogy a folyamatos beküldések azokra vonatkoznak, akik meg tudják fizetni a kiadatást...
2016. júl. 17. 18:45
4/5 anonim válasza:
Figyeld a weboldalukat, ki lesz írva, hogy mikortól lehet beküldeni az írásokat. Általában ősszel szokott kezdődni, és dec. 31-ig lehet küldeni.
Ingyenes, kéziratot és szinopszist szoktak kérni. Aztán több forduló van, amin át kell jutni.
Nem kell félned, ez egy megmérettetés, ha nem sikerül, akkor se törj le, hanem tanulj belőle, és fejlődj. Kevés dolog jön be elsőre.
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :)
2016. júl. 21. 12:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!