Véleményeznétek?
Nate borostyánként csavarodott körém, lehetetlenné téve azt, hogy megmozduljak. Bár nem is akartam.
Boldog voltam, hogy újra velem volt, habár nem tudtam, hogy mennyi ideig. Beletúrtam a már úgy is kócos hajába, majd kezem a lapockájára tévedt, ahol egy újabb sebet fedeztem fel. Óvatosan megsimítottam a nem mélyen vágott csíkot. Nate azonban felszisszent, felemelte a fejét, majd rám szegezte azt a gyönyörű kék szemét.
- Az ott fáj- mondta halkan, miközben szemei éhesen figyelték az ajkaimat.
- A börtönben szerezted?- kérdeztem, holott tudtam a választ.
- Igen, kicsim. Nem tetszett a burám az egyik cellatársamnak. De szerencsémre nem mély a vágás, még időben kiütöttem a kezéből azt a nyomorult kést- visszahajtotta a fejét a hasamra- Nagyon hiányoztál. Nem telt el úgy nap, hogy ne gondoltam volna rád. Minden este a közös képünket szorongatva aludtam el- karjaival próbált még jobban magához ölelni, de nem tudott, mert így is elég közel voltam.
- Nézz rám, Nate, kérlek!- újra felemelte a fejét, majd megláttam azt, amit nem akartam. Sírt. Nate, akit csak egyszer láttam sírni, most sírt- Ne csináld ezt, kérlek!- letöröltem az arcáról a könnyeket, és ő is hasonlóképpen tett, mert időközben én is sírni kezdtem.
- Te ne csináld!- mondta mosolyogva, majd fentebb csúszott és megcsókolt- Nagyon szeretlek.
- Tudom- Nate már a nyakamat csókolgatta, ezzel jelezve, hogy újra akarja az előző estit, csakhogy én szörnyen éhes voltam- Nem vagy éhes?- gondoltam bevetem, hátha igennel válaszol majd.
- De igen, rád- hangjában csengett a játékosság. Megcsíptem a karját, amelyiken a vágás volt és ő halkan felszisszent- Ez nem volt szép. De tényleg éhes vagyok. Lemenjek vagy lemész?
- Inkább majd én- Nate nem akart elengedni, pedig tudta, hogy visszamegyek majd- Ha nem engedsz el, akkor éhezni fogunk.
- De legalább veled leszek.
- Akkor gyere velem- ajánlottam fel, mert tudtam, hogy ezt karja, csak félt- Bemutatlak a szüleimnek.
- Azt hiszem már ismernek…- sóhajtott.
- De nem a barátomként- Nate újra megcsókolt.
Biztos, hogy nem voltam észnél, mikor beleszerettem, de nem bántam meg egy cseppet sem.
Nate már megint elmélyítette a csókunkat, mikor kopogtak. Csak remélni tudtam, hogy nem apa az, de azért óvatosan eltoltam magamtól Natet.
- Legyél szépen jó kisfiú, mert ha apa az, akkor megbánod, hogy nem viselkedsz tisztelettudóan- hallgatott rám és visszahajtotta a fejét a hasamra- Gyere be!- szóltam, majd megjelent az öcsém feje az ajtóban és becsukott szemmel közeledett az ágyam felé.
- Anyáék küldtek, hogy szóljak, gyertek reggelizni vagy mindent megeszünk- mondta továbbra is összeszorított szemmel.
- Kinyithatod a szemed- úgy is tett- Mondd meg, hogy megyünk, pár perc múlva Van lent valaki? Egy-két vendég esetleg?
- Csak mi. De miért?
- Talán azért, hogy mit vegyek fel. Öcsi, ő itt Nate, a barátom. Nate, ő itt az öcsém- mutattam be őket egymásnak, mert láttam, hogy farkasszemet néznek.
- Nate- mondta, miközben felült.
- Will- rázott vele kezet az öcsém- Gyertek gyorsan, mert apa beszélni akar veletek. Nem mondta, hogy miről, de már dagadnak az erek a nyakán,- ajjaj, az nem jó- gondolom, ideges.
Natere néztem, akinek a nyakán szintén dagadtak az erek és ökölbe szorult a keze. Tudtam, ha nem küldöm ki Willt, akkor neki esik.
- Mindjárt megyünk- mondtam az öcsémnek, majd a szememmel jeleztem, hogy menjen- Nyugodj meg!- bújtam hozzá Natehez, miután Will kiment.
- A szüleid utálnak- mormogta a hajamba- Nem szeretnek és ezt meg is értem. Elraboltam a lányukat, majd összejöttem vele.
- Ezt úgy mondod, mintha rossz lenne.
- Ők így fogják fel…- sóhajtott.
- Az nem számít. Te vagy a legjobb dolog az életemben. Semmi pénzért nem cserélném el azt, hogy megismertelek és beléd szerettem. A szüleimnek el kell fogadniuk téged, ha azt akarják, hogy boldog legyek. Gyere!- húztam ki az ágyból.
- Mit vegyek fel?
- Szerintem vedd vissza az ingedet, mert én imádom a tetoválásaidat, de a szüleim nem biztos, hogy fogják.
- És te?- kérdezte megához húzva.
- Majd felveszem az egyik pólódat. Az a pizsim, mióta elmentél.
Nate megcsókolt, majd hagyta, hogy felöltözzek.
Aztán még percekig voltunk a szobámban, mert Nate nem akart elindulni. Minden erőmmel húztam az ajtó felé, de ő mozdulatlanul állt, akárcsak egy kőszikla.
- Nate, kérlek! Gyere már! Ne gyerekeskedj!
- Mit adsz akkor, ha lemegyek?- kérdezte gyönyörű kék szemét rám szegezve.
- Amit csak akarsz.
Nate elindult felém és határozatlanul ugyan, de követett. Mielőtt elindultunk volna, megfogtam a kezét, ezzel biztatást adva neki.
Nekem tetszik, érdekel, hogyan kerültek össze, miként alakult ki a kapcsolat, már forognak a kerekek az agyamban, hogy mi történhetett a sráccal a börtönben.
Én kihagytam volna a srácnak azt a kérdését, hogy mit vegyen fel a csaj, mivel úgy tűnik, hogy a csaj otthonában vannak,neki nagyon nincs min aggódni, hogy mit vegyen fel, a másik meg, hogy aggódtak, hogy ki kopog, de még sem jött át annyira az izgalom, a félelem, mert csak feküdtek tovább, én valami olyasmit írtam volna, hogy "Csak remélni tudtam, hogy nem apa az, gyorsan eltoltam magamtól Natet, felkaptam a ruháit, felé hajigáltam, majd én is öltözködni kezdtem. Amint készen voltunk vissza ugrottam az ágyra, és kissé lihegve meg szólaltam.
-Gyere be."
De ez csak az én véleményem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!