Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hogyan folytassam a történetemet?

Hogyan folytassam a történetemet?

Figyelt kérdés
Gyilkossági nyomozásról szóló történetet írok, és az egyik ügy az lenne, hogy egy kórházi dolgozó gyilkolja a pácienseit. Ott akadtam el, hogy mi legyen a csavar, hogy jöjjenek rá a nyomozók, hogy az orvos gyilkol? Valami olyasmire gondoltam, hogy a doki eltünteti a papírokat, de akkor a nyomozók hogy kapcsolják össze az áldozatokat? Segítség! :D
2016. jún. 25. 17:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Milyen papírokat?

A gyilkosságokat össze lehet kapcsolni a gyilkolás módjával, az áldozatok közötti hasonlóságokkal, azonos körülményekkel...vagy esetleg komoly indítékkal a gyilkos részéről.

2016. jún. 25. 17:17
 2/9 A kérdező kommentje:

Hát a beteg kórlapjait, vagy bármiféle nyomát annak, hogy kezelte.

Nem akarom, hogy azonos elkövetési mód, meg minden, és aztán "csak" annyi legyen az egész, hogy rájönnek, hogy egy orvoshoz jártak, és bumm, el kellene valamivel húzni, csak nem tudom, mivel...

2016. jún. 25. 17:28
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem ismerem a teljes sztoridat, de azért megpróbálok segíteni :) Az orvosok mellett általában vannak nővérek/asszisztensek is, szóval ha el is tünteti a papírokat, nem igazán ér el vele semmit, mert ők úgyis tudni fogják, hogy az összes beteg nála fordult meg. Én pl. úgy folytatnám a sztorit, hogy egy a közelében dolgozó kórházi alkalmazott megpróbálná lebuktatni. De még mielőtt sikerrel járna, őt is megölné. Viszont az általa összegyűjtött bizonyítékokat megtalálnák a rendőrök, így rájönnének a dolgokra. Persze, ez is csak egy ötlet, és lehet nem is a legjobb, de azért remélem tudtam valamennyit segíteni :)
2016. jún. 25. 22:22
 4/9 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy csak egy zöld mancsot tudok adni, mert ez az ötlet legalább hatot ér! Megvilágosodtam, nagyon-nagyon köszönöm! :)
2016. jún. 25. 23:29
 5/9 anonim ***** válasza:

Lehetne az is mondjuk, hogy a nyomozó elmegy az orvoshoz mert valami baja van, és őt is majdnem megöli. V hogy az egyik rendőr elmegy orvoshoz aztan eltűnik és erre figyel fel a többi.

Bocsi ha hülye ötletet írtam xD

2016. jún. 26. 01:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem mintha nem lenne jó az ötlet, de a kezelőorvost ki szokták kérdezni a haláleset kapcsán. Ha egy orvosnak gyanús sok betege hal meg - és nem végstádiumú rákos betegekkel foglalkozik -, az felkeltheti a nyomozók figyelmét, nem kell más bizonyíték. Egyszerűbb a dolga, ha nem kezelőorvos, hanem csak ápoló, akinek sokkal több beteggel kell foglalkoznia és nem feltétlenül kapcsolható a halál időpontja az ügyeleti idejével. Persze gyanús halálesetnél a kórháznak akkor is bejelentést kell tennie és elővesznek mindenkit, akinek köze volt a beteghez.
2016. jún. 26. 03:01
 7/9 A kérdező kommentje:
Hmm... Mondjuk egy traumatológiai ápoló? Ott rengeteg mindenki megfordul, viszonylag kevés ideig. Az ápolónő követi őket hazáig, végez velük, eltünteti a papírokat (gondolja ezzel megússza), de a kollégái (akik már amúgy is sejtik, hogy valami nem kóser a csávóval - majd egy kicsit skizofrén lesz, vagy valami) elárulják, ezért az elkövető mérges lesz, elrabolja az egyiket, akit majd hősiesen megmentenek a rendőrök, és vége. Milyen? :D
2016. jún. 26. 09:10
 8/9 A kérdező kommentje:
Akartam mondani, ápoló*. Reggel van még, bocsánat. :D
2016. jún. 26. 09:11
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia, a második válaszló vagyok :D A traumatológiai ápoló szerintem tökéletes, hiszen azon az osztályon tényleg elég sokan megfordulnak. Viszont azt nem nagyon értem, hogy miért rabolja el az egyik kollégáját, ha meg is ölhetné. (Mert elvileg ugye egy gyilkosról beszélünk, aki ráadásul mérges is) Kell valami ok, amiért életben hagyja, hogy a rendőröknek legyen idejük megmenteni :) Egyébként ha gondolod, nyugodtan írhatsz nekem üzenetet, nagyon szívesen segítek, amiben csak tudok. :)
2016. jún. 26. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!