Wattpad vélemény?
Figyelt kérdés
Tapasztalatokra lennék kíváncsi. Magyar nyelven érdemes feltenni valamit? :/ mármint főként angolul vannak regények/novellák és hasonlók ahogy látom vagy csak épp angolról magyarra fordítva. Igazából még csak az egész peremét kapargatom, ezért lenne jó egy beavatottabb véleménye:D2016. jún. 19. 21:15
1/7 anonim válasza:
Én csak most kezdtem használni az oldalt, de eddig tetszik, sok magyar történet van fent.:) Tettem is fel sztorit, de még tényleg az elején vagyok. Én csak ajánlani tudom.:)
2/7 A kérdező kommentje:
privátba nem küldenéd el a sztori linkjét?:) kíváncsi vagyok rá, és végül én is elkezdtem valamit szóval jól is jönne ha belenéznék, hogy kell ezzel bánni xD
2016. jún. 20. 13:42
3/7 Noémi 12 l válasza:
Kedves kérdező!
A Wattpad, valami fenomenális könyvtárként üzemelő alkalmazás :D
Minden nyelven vannak fent könyvek, amelyeket ugyan olsan átlagos személyek írnak mint én, vagy te.
Természetesen sok fordítás is van, de rengeteg a szabad képzeletű alkotás.
A keresőbe téma körökként is kereshetsz, a leghíresebbekből, de írhatsz kereső szavakat is, mint pl: Larry, Niall, 5Sos, Farkas.... Stb. Ami téged érdekel :D Te is írhatsz igazából. Könnyű és egyszerű használni, 1 nap alatt megtudod szokni. Remélem segítettem válaszommal :D
4/7 Viki Formosa válasza:
Én nem régiben kezdtem el használni (igen kicsit lemaradtam) de nekem tetszik. Okos ötlet volt egy ilyen alkalmazás létrehozása, főleg itt Magyarországon, ami nem épp az írók mekkája. :)
5/7 anonim válasza:
Ha még mindig érdekel akkor én szívesen elmagyarázom rég óta élem már ott a mindennapjaimat:D.
6/7 spray válasza:
Sajnos egy hatalmas csalódás nekem, így egy-két év után, hogy felléptem rá. Azt gondoltam, fantasztikus lesz, elvégre írók vannak itt, ugyanolyan kezdők, milyen jó sztorikat lehet majd olvasni! Biztos mindenki a jó írásra törekszik és a fejlődésre, de hatalmasat kellett csalódnom. Igen, helló, itt én képviselem a rossz szájízű commentelőt :DD Szóval nekem onnan is jön a csalódásom, hogy mivel én nagyon sok figyelmet fordítok arra, hogy igényes és szép írást tegyek le az asztalra, mindig hónapokig dolgozom egy "könyvemen". És sajnos ezt az emberek többsége nem veszi észre. Nem értékeli, inkább olvassa a sok szennyet, azok közül az írók közül, akik még egy normális, értelmes mondatot se tudnak összerakni. :( És természetesen irigy vagyok és végtelenül csalódott emiatt. A wattpad tényleg azoknak ajánlott, akik ezt figyelmen kívül tudják ezt hagyni és nem szeretnének magasabbra törni.
7/7 anonim válasza:
Én sem rég regisztráltam, de én meg vagyol vele elégedve.
Könnyü kezelni stb. Csaj az a baj hogy nem tudok írni/fogalmazni, így hiába jut bármilyen jó sztori az eszembe, egyszerűen nem tudom meg fogalmazni xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!