Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Wattpadon egy fejezetnek hány...

Wattpadon egy fejezetnek hány szóból érdemes állnia?

Figyelt kérdés
Nem akarom hogy túl rövid legyen, de azt se hogy megunják, körülbelül mennyi az optimális szószám?

2016. jún. 16. 17:41
 1/5 Lilly203 ***** válasza:
0%
300-400 szó
2016. jún. 16. 18:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha jó az, amit írsz, akkor tökmindegy, hogy hány szóból áll, szerintem ígyis-úgyis el fogják olvasni. Ha hosszú a rész, én maximum félbehagyom és amikor tudom, akkor folytatom. De egyáltalán nem zavaró, mert a wattpad úgyis megjegyzi. Engem inkább az zavar, ha túl rövid.
2016. jún. 17. 10:28
 3/5 anonim válasza:

A 2-3-400 szó kevés... Az átlagos, ami se túl rövid, se túl hosszú, az az 1000- 1300 szó, és ami már rendes fejezetnek számít, ha hosszúakat szeretnél írni, az 1500 - 2000 szó.

Én 1000- 1300 szavasra írom a részeket, és a visszajelzések alapján (3. a könyvem romantikus kategóriában, és lassan 50 000 a nézettség) az az a mennyiség, ami pont elég. De ahogy jól esik, sok sikert az íráshoz! :)

2016. jún. 25. 12:00
 4/5 anonim ***** válasza:
1000-2000 szó
2016. aug. 21. 15:52
 5/5 anonim válasza:
100%

Az én fejezeteim 6500-9000 szó közöttiek és magasról fosok azokra, akik csak 500 szavas rövideket képesek olvasni. Ők úgy se olvastak még soha igazi könyveket szerintem. :D

Az a baj, nem a szómennyiség számít, hanem, hogy ki mennyire áll be a sorba.

Hiába ír valaki jól, egyedit, izgalmasat, változó szómennyiséggel, ha az olvasók többségének (meg az írók többségének is)a nyálas, sablonos, buta apa-lánya szexers, meg melegtörténetes, bts-es, meg más sorozatgyárott fanficek jönnek be.

Az igényes írásoknak sokkal kevesebb az olvasottsága, mint a tucat-sablon borzalmaknak, álljon az bármennyi szóból.

2018. aug. 20. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!