Wattpad-en olvasható történet érdekel valakit? Egy meleg párkapcsolat a fő témája, úgyhogy nem ajánlom mindenkinek. De aki kedveli a témát, elküldhetem neki privátban.
"Ne ítéljen el senki ezért, azért pláne ne, mert egy meleg párkapcsolatról írok. Én egy teljesen normális, épelméjű, heteroszexuális, egészséges lány vagyok."
Ha mentegetőzöl a saját írásod miatt, az már régen rossz. Mi szükség van rá? Megírtad, mert érdekel a dolog, akinek nem tetszik, ne olvassa el. Nem?
Szia! Engem érdekelne, szeretem az ilyen sztorikat :) És tényleg ne mentegetőzz, hidd el, vannak még olyanok a világban, akik szeretnek ilyeneket olvasni/írni.
El tudod küldeni priviben?
engemet is érdekelne a sztori.
És az előttem szólóhoz hozzá tenném hogy nem érdekeljen a negatív kritika. Csak is a pozitív vissza jelzésekkel törődj.
Engem is érdekelne, ha már legalább 60-70%-ban befejezted, és a közeljövőben várható a vége is. Nem szeretek félkész történeteket olvasni, csalódás belemerülni valamibe, és aztán hónapokig várni a frissítésekre.
Egyébként, az előttem szólókhoz annyit hozzátennék, hogy a negatív kritika és a témája miatti értelmetlen pocskondiázás két teljesen különböző dolog. Lehet normálisan is véleményezni, ami nem tetszik, ha meg valakitől csak annyira futná, hogy fújjog, na azzal tényleg nem érdemes törődni.
Szia.
Nekem is küld el létszi. :)
Nagyon sok ilyet olvasok és olvastam. Hetero, fiú létemre.
Nem szégyen sem az íása sem az olvasása.
A szégyen legyen azé, aki nem tud nyitott szemmel a világ felé fordulni.
Rafael
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!