Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Könyves blog vélemény (? )

Könyves blog vélemény (? )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Körülbelül egy hónapja kezdtem el könyves blogot írni.

Nagyon szükségem lenne az építő vagy akármilyen kritikára, mert a barátaim persze hogy nem mondják, ha rossz.

Még nagyon friss, még nagyon kezdetleges, de szeretném tudni hogy mit csinálok jól, mit nem.

Minden véleménynek örülök, kulturált formában.

Itt a blog:

[link]

2016. jún. 13. 19:50
 1/4 anonim ***** válasza:

ROSSZ! :D

Viccet félretéve, nekem nagyon tetszik a blogod!

Nagyon jól néz ki oldalt, hogy ott vannak a kedvenc sorozataid, szerzőid és miegymás, valamint említésre méltó, hogy milyen szépen, tagoltan írsz, meg hogy teszel képeket az írásodba, és nem az van, mint elég sok blogon, hogy tömören leírják a mondandójukat, aztán max 1 borítóképet raknak az elejére. Úgy még az olvasó el is unja magát közben.

Úgyhogy folytasd tovább, jó az, amit csinálsz! :)

Egyébként látom, jóóó sok könyvet olvastál már :D. Mond csak, tudnál nekem ajánlani? Olyat keresek, ami Egyedi, izgalmas, telis-tele harcokkal és rejtélyek is megbúvnak benne :3. Előre is köszi, ha válaszolsz!

2016. jún. 14. 12:09
 2/4 A kérdező kommentje:

Szia!

Nagyon szépen köszönöm, örülök hogy ennyire tettszik :) Mindig jól esik a pozitív visszajelzés, de persze az építő kritika is fontos :)

Persze hogy tudok, sőt szívesen ajánlok mindenkinek. Azok a könyvek amik fönt vannak az csak egy kis morzsája azoknak amiket olvastam. Most kb 400 könyvnél járok :D

Tehát itt van pár, ami megfelel a leírásodnak:

Sarah J. Maas: Throne of Glass – Üvegtrón

Moira Young: Blood Red Road – Vérvörös út

Samantha Shannon: Csontszüret

Mark Lawrence: Tövisek Hercege

Ann Aguirre: Menedék

Anthony Ryan: A vér éneke

Remélem valamelyik tettszik :)

Ha szeretnéd még hogy ajánljak bármilyen témában írj rám itt vagy akár a blogon :) Örülök neki.

2016. jún. 14. 16:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Ó, köszönöm szépen az ajánlásokat ^^ :) (különösen örülök, hogy nem Trónok Harca meg ilyeneket mondtál. ki tudnának vele kergetni a világból... :D). Ezek közül az Üvegtrónnal már volt dolgom valaha, de bizonyos okok miatt el lett felejtve. Most majd annak is újra nekivághatok :).

Pillanatnyilag inspirációt gyűjtök egy történethez, ezért van szükségem ilyen könyvekre.

De ha majd más témában is keresek, számítok rád :P :)

2016. jún. 14. 21:01
 4/4 anonim válasza:

Szia!

Maga a blog jó, a tartalom tetszik. Jól írsz a könyvekről. Viszont nekem a kinézet nem jön be. Azon valamit változtathatnál. A háttértől túl elüt a szövegdoboz, túl fehér.

További sok sikert :)

2016. jún. 16. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!