Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szeretnék egy könyves blogot...

Szeretnék egy könyves blogot indítani. Szerintetek lenne olvasója, vagy már így is túl sok az ilyen oldal?

Figyelt kérdés

2015. okt. 1. 14:41
 1/4 anonim ***** válasza:
71%

Jól kell írni, érdekes témákról...

Ha te is libri toplistás könyvekről írnál, na abból van 1000+1. Felesleges. Tematikus lefedettsége szerintem még nem mindennek van, meg kell keresni a piaci rést... Azért nem mindegy, hogy angol tankönyveket elemzel, vagy az új coelhot olvasod el és böffented ki egy bejegyzésbe az érzéseid, benyomásaid úgy, hogy még a kritika formai követelményeinek sem felel meg...

Természetsen a lényeg a saját tartalom, semmi értelme egy könyves blognak ami ( mint a mostani megannyi filmes blog) leírja a történetet, roszabb esteben teli spolierrel, figyelmeztetés nélkül, és a végén odabiggyeszti, hogy: "de szerintem nagyon megéri, mert egyedi és új annak aki még nem látott ilyet, 6.5/10"

2015. okt. 1. 14:49
 2/4 anonim válasza:
19%
Figyelj tapasztalatból mondom hiszen én is könyves blogot vezetek hogy igazából mostanában a legtöbb ember a könyvek drágulása miatt megkeresi a könyvet pdf formátumban. Nos én ezt eleinte ugy csináltam hogy ha elolvastam egy könyvet leirtam a saját véleményemet is és a végére odaraktam pdf-ben a könyvet. Mostanában már a suli miatt nincs annyi időm ezért csak berakok könyveket. Egyébként nagyon szeretem csinálni. Naponta van 5-10 látogatóm. A blog pedig 2015 január óta üzemel Úgyhogy egészen jó. Próbáld meg mindenképp és ha nincs időd vagy megunod akkor is abbahagyhatod. A nézettségre viszont várni kell 😊 17\l
2015. okt. 1. 14:53
 3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a valaszokat!
2015. okt. 1. 14:55
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Azért azt, amit a #2 mondott, ne... és neked se, második válaszoló. Kivétel, ha a könyvek valóban ingyenesen megjelent kiadványok, vagy hivatalos, ingyenes forrásra hivatkozol. (A "pdf" általában magánúton digitalizált, kalóz verziót szokott takarni, ha nem erről van szó, hanem pl. a MEK anyagában pdf-jeire gondolsz, akkor nem szóltam.) Mert ez így a szerzői jog igen súlyos megsértése, és emiatt büntethető lennél.

Témánál maradva: én is úgy gondolom, túltelített a piac, miközben egyre kevesebben vesznek könyvet. Ha csak az olvasószám a lényeg, akkor ne. Ha van valami, amit mindenképpen elmondanál, vagy hiányolod az általad olvasott hasonló blogokon, akkor lehet, hogy elég egyedi lesz ahhoz, hogy nagyobb olvasótábort vonzzon hosszú távon. De ezt neked kell tudnod. Meg azt is, képes vagy-e rendszeresen vinni a blogot.

2015. okt. 2. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!