Nektek tetszett a Bexi sorozat?
Sok embertől hallottam, hogy a Késtél nekik nem volt nagy szám, de a többi kötet egész jó. Hasonlít az SZJG-re vagy teljesen más? (formailag)
A Szent Johannát egyszerűen imádtam, teljesen odavoltam érte. :) A szereplők nekem mind szimpatikusak és kedvesek voltak. Az az egy dolog zavart csak, hogy az én osztályom távolról sem olyan jó, mint Renié. :( Na de lényeg a lényeg, ajánljátok a Bexit, vagy nektek inkább csalódás volt?
Alapból, formailag teljesen ugyanolyan. Egyes szám első személyben, lány szempontból elmesélt sztori, múlt időben. Az alapsztori semmilyen, a mellékszálak viszont egész jók. Ha tetszett a SzJg- beli, köteteken keresztül való szenvedés a szerelem körül, akkor tetszeni fog, fogalmazásilag pedig alakul fázisba helyezhető, látszik, hogy Leiner igyekszik, hogy tényleg megérdemelje az író jelzőt magára- jelenleg pedig egyre jobban sikerül ez neki.
Szóval, pozitív csalódásként tartom számon, Laura legjobb ,,műve'' (?), valamennyicske története van, azért több, mint A Szent Johanna Giminek, de az, ami körül forog, eléggé sablonos, ám a körülötte lévő dolgok kiszínezik kicsikét.
Remélem, tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!