Milyen Az éjszaka háza sorozat? Kinek, hogy tetszett? Érdemes elkezdeni?
Sokaknak tetszik, németeknél bestseller, de nekem nagyon nem jött be. A borító nagyon jól néz ki, a fülszöveg meg izgi, de ha ahhoz a részhez jutsz a könyvben... hát én csak pislogtam aztán röhögtem. Életem egyik legpocsékabb könyve. A főhős képmutató, álszent (főleg ahogy a folytatást hallottam) ráadásul a világ felépítése se tetszik, ahogy megmagyarázza a dolgokat. A természetfeletti dolgokat úgy állítja be, mintha nekünk is hétköznapi lenne.
Ez csak az én véleményem, a könyvet is csak azért tartottam meg, hogy emlékeztessem magamat; a borító becsap. Meg mindig elmosolyodom a bugyutaságokon amiket ott írtak.
De biztos megvan az oka, amiért felkapott, 6+ nemtudomhány része van és sokan imádják. Ezt az okot én nem találtam meg, de biztos van. :)
én 19 éves nő vagyok, nemsokára 20. Olcsón hozzájutottam a könyvekhez, így megrendeltem az elő 8-at, mivel azért a többség elég jó véleménnyel van róla. akkor rosszul döntöttem? gyerekes?
A koromnál mindig is komolyabb voltam, épp ezért tartok most tőle, hogy akkor nem fog lekötni.
Könyvesboltban 500 Ft-ba kerültek, megvettem mindet a legjobb barátnőmnek. ;)
Ő csak 14 éves, és szereti a stílust, tetszett is neki. Bár én inkább hányok tőle. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!