Mikor jelenik meg Magyarországon az Éjszaka Háza sorozat nyolcadik könyve?
pont ezt a kérdést szerettem volna kiírni most én is. szóval én is várom a választ, hogy MAGYARUL Magyarországon mikor jelenik meg?
Awakened a címe angolul és Amerikában január 4-én jelenik meg állítólag (egy angol kérdezős oldalon olvastam)
a hivatalos honlapon nincs ott, hogy mikor jelenik meg vagy jelent meg (megrendelni lehet angolul, amerikából meg stb..)
beillesztem a hivatalos honlap címét, legalább a borítóját látod meg az első két fejezetét megtudod hallgatni angolul.
szia, megint én vagyok :)
ismét kutattam egy kicsit, és ezt találtam:
"Most olvastam az előbb, hogy március első felében jelenik meg körülbelül magyarul a könyv. : )
És már most az Amazon toplista első helyén szerepel!"
"én Robitól csak annyit tudok, hogy valószínűleg január huszadika körül kezdi a fordítást"
(Illés Róbert, a könyv fordítója)
(bocsi h itt bombázlak az újabb idézeteimmel amiket találok.. csak nagyon várom a könyvet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!