Jó sztorinak tűnik? Elolvasnád?
Vannak az Idő Őrzők és az Idő Ellenesek. Mindekettőjülnek van egy akadémijája és ez így rendben megy a kisebb háborúkat leszámítva. Egyszer a Lordok és Hölgyek (Idő Lordok és Idő Hölgyek a Tanács tagjai) valami furcsát nem észlelnek. Befognak 3 lányt nyomozni. A Tanács legfőbb Idő Hölgye (Az Időgép tulajdonosa) segít nekik a nyomozásban. Az Ellenesek tanoncot küldtek az Idő felborítására a múlt rombolására, paradoxonok létrehozására. Az 3 lánynak és az Idő Hölgynek meg kell állítania az Idő összeomlását.
A címe A Rend lenne.
Nem látom értelmét, miért "psuztítanák az időt" az idő ellenesek, mert így kvázi minden megszűhet. És angyon sok logikai buktató lehet, amit meg kell oldanod.
Talán elolvasnám, de rengeteg hasonló téműjú mű van, ami nagyon jó, így ennek kiválónak kellene lennie.
Az Idő Ellenesek logikáját én sem értem, minek akarnák kockáztatni az egész univerzumot...? Én a nevek is elég gyatrák... Kreatívkodni kellene.
Az Idő Lord meg nekem nagyon Doctor Who szagú... Már foglalt az elnevezés.
A cím is nagyon erőltetett.
És a 3 lány... 3 szakképzett nő esetleg, nade lányok... És miért pont 3? Miért nem egy egész csapatot küldenek, és miért csak lányokat?
Ennyi információ alapján nem nem olvasnám el.
Valaki itt túl sok Ki vagy Dokit nézett ;)
A sztori maga nem rossz, de az írásodban akadt pár helyesírási hiba, ezekre figyelj ha történetet írsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!