Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hannibal Lecter féle tudást,...

Hannibal Lecter féle tudást, milyen könyvekből lehet szerezni?

Figyelt kérdés
Értelmiséghez, intelligenciához hasonlítva.
2016. máj. 8. 11:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
32%

ööö...nem tudom, hogy mire gondolsz pontosan. Pl. szakácskönyvek böngészése? Vagy a sznobsága érdekel?

Szerintem nincs ilyesmire konkrét könyv, csak sokat kell olvasni (mivel ő orvos, feltételezem sok ilyen szakkönyvet is olvas).

2016. máj. 8. 12:04
 2/11 anonim ***** válasza:
40%

művészet történet talán, de kétlem, hogy szeretnél ilyesmivel foglalkozni, főleg ha abból indulunk ki honnan jutott ez eszedbe :D

Egyébként az megvan, hogy lechter alakja egy teljesen fiktív személyiség? Persze kitalált személy, de nem is létezhetne

2016. máj. 8. 12:17
 3/11 A kérdező kommentje:
Inkább a sznobság fele érdekel. Mindig is érdekelt a művészettörténelem is és a sznobizmus is. A kifinomult izlés. Lecter karaktere pedig nagyon vonz és kicsit jobban meg akarok ismerkedni ezzel a dologgal is.
2016. máj. 8. 12:25
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
A sznob nem feltétlenül jelent műveltséget sem kifinomultságot, úgy tudom az eredete is onnan ered, hogy az alacsonyabb társadalmi réteghez tartozó emberre mondták, aki megjátszotta magát, mintha valami nemes ember lenne, iylen ne akarj lenni :D
2016. máj. 8. 12:34
 5/11 A kérdező kommentje:
A lènyeg az, hogy az intelligencia, műveltség és értelmisèget tartalmazó könyvek vannak-e.
2016. máj. 8. 12:39
 6/11 anonim ***** válasza:
55%

Hány éves vagy ha megkérdezhetem? :D

Ha nem így neveltek és eddig sem így élted az életed, hogy művészeti tárlatokra járkáltál, meg könyvbemutatókra állofogadással egybekötve és most elkezdesz úgy viselkedni, "mintha" akkor tényleg sznobságról beszélünk.

Érdekeljen, de ne akarj ebből személyiséget formálni.

2016. máj. 8. 12:44
 7/11 A kérdező kommentje:
Leírtam már, hogy csak érdekel a téma és nem pedig személyiséget akarok formálni. "Megkérdezhetem, hogy honnan veszed ezt?"
2016. máj. 8. 12:57
 8/11 anonim ***** válasza:
"Lecter féle tudást, milyen könyvekből lehet szerezni"
2016. máj. 8. 12:58
 9/11 A kérdező kommentje:
Más a tudás és a személyiség. Nem a tudás formálja a személyiséget, hanem a személyiség bővíti a tudást. Szeretek minél több dolgot megtanulni és pl. pszichológiáról keveset tudok még. Vagy éppen az itáliai művészetről, az iskolai tananyag nem éppen tükrözi 100%-osan a valóságot.
2016. máj. 8. 13:17
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem ismerem ezt a sorozatot, csak hallottam róla ezt azt de sose néztem, asszem valami okos sorozatgyilkosról szól de kb ennyi az infóm róla. Én ilyesmi tartalmú könyvet leginkább tankönyvben tudok elképzelni vagy olvasgass lexikonokat elég sok ágazata van a lexikonoknak vegyél párat ami számodra érdekelt témában tartalmaz információkat.
2016. máj. 8. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!