Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Leiner Laura- Nélküled,...

Leiner Laura- Nélküled, tudnátok segíteni? A többi lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok, a Nélküledben a 222. oldalon az van, hogy az első taxival ment Pabló, Daniella, Bogyó és Puding. A másodikkal pedig Evelin, újra Pabló(aki az azelőtti taxival ment el állítólag) Anti, végül pedig Körte. A 223. oldalon pedig újra feltűnik Evelin(aki már állítólag elment a második taxival), muszerint elfelejtették. Ezt nem igazán értem. Valaki meg tudná magyarázni?

2016. máj. 7. 20:00
 1/5 anonim válasza:
Szia!Ez nekem is feltűnt és én se értem.xd
2016. máj. 9. 17:39
 2/5 anonim válasza:

Szerintem úgy kell értelmezni, hogy az elsővel Pepe, Bogyó, Puding és Daniella megy(mert ugye Pepe kimaradt a sorból) A másodikkal Anti, Körte, Pabló(ha Evelin kimaradt akkor csak hárman mennek) Bexi ide nem ül be negyediknek hogy ne hagyja a két fiút egyedül egymással. Ezt így kibogóztam úgymond.De am szerintem az írónő itt nem nagyon figyelt arra hogy pontosan mit is ír. Szerintem nagyon belemerült a könyv írásába így nem tűnt fel neki :D És ugye a harmadikkal megy Márk, Tomi, Márk barátnéje, és Beka, így Evelinnek nem jut hely. Én ezt így értelmeztem :D

1 kocsi: Pepe, Bogyó, Puding, Daniella

2 kocsi: Körte, Pabló, Anti

3 kocsi: Márk és a néje, Beka és Tomi.

Csak így maradhat ki Evelin :D (szerintem xD )

2016. máj. 9. 18:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is feltűnt a dolog, de akkor nem vagyok egyedül vele. :) Szerintem is csak annyi a magyarázat, hogy nem tűnt fel az írónőnek, viszont a kiadóknál elvileg ellenőrzik a műveket és akkor ott nem is figyelt fel erre senki? érdekesen dolgozhatnak ott... :D
2016. máj. 10. 07:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia!igen,én nekem is feltűnt,és én sem értem.Én annyira nem bírtam a könyvet kivárni(mert már elfogyott az összes,majd amikor megint lett,amire felnéztem,már megint nem volt)és én így pdf be olvastam e.és én azt hittem,hogy a pdf ami rosszul van írva.és még van pár hiba benne,nem csak e
2016. aug. 15. 20:20
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem elirta :D
2017. márc. 17. 06:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!