Mit gondoltok a Nélküledről ( Leiner Laura)? Szerintetek Márkot vagy Tomit választja a végén?
#1 a háromban még nem nagyon van benne, az egyik üres utcás tag
Én már elolvastam a könyvet és nagyon jó! Csak kár, hogy nagyon fűggővége van, úgyhogy mindenkinek ajánlom, hogy próbálja minnél tovább húzni... :)
Nekem nagyon tetszett. A könyv olvasása közben vegyes érzelmeim voltak. Végre láthattuk Márknak nemcsak az egoista, önimádó oldalát, hanem önmagát. És a részlet a Hullócsillag könyvből mondhatni a kedvenc részem. Tomi számomra egy semleges karakter. Nem utálom, de nem is a kedvencem. A végén pedig olyan ideges lettem, hogy majdnem kidobtam a könyvet az ablakon. Nagyon remélem, hogy Bexi Márkot választja és nem Tomit. Mondjuk a részlet az 5. kötetből nem sok jót szűrtem le. De akkor is én Márknak szurkolok.
Neked hogy tetszett? #márker
Ha van már vkinek pdf-ben, az engem is érdekel!! Bár most nagyon sok spoilert kaptam, mellesleg nem jókat :(:(:( tűkön ülök, hogy olvashassam!
Bár már látatlanban is a másik srácnak szavazok. Jó könyv, de túl sokban hajaz az SZJG-re... ami szintén jó sorozat volt... egynek. De ez majdnem az utánzata :(
Tuti,hogy Márkot fogja választani,mert a negyedik rész végén van az ötödik részből részletek,és ebből következtettem:
"-Szia-köszöntött mosolyogva,a busz mellett állva.Nem számítottam arra,hogy vár,ezért meglepetten felnevettem,és boldogan leugrottam az utolsó lépcsőfokról a nyakába borulva.-Szia.Hiányoztál-mondtam őszintén,mire hosszasan megcsókolt ott a világ végén,a turné közepén,egy lepukkant parkolóban."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!