Szerintetek mi lesz a Bexi-sorozat vége (Leiner Laura)?
Azoknak a könyveknek, amiket eddig olvastam Leiner Laurától (Szeng Johanna Gimi, Bábel, Akkor szakítsunk, Bexi 1; 2; 3) mindnek olyan happy end lett a vége. És én személy szerint az ilyen "csöpögős" végű könyveket nem igazán kedvelem. Kifejezetten unalmasnak tartom. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy utálom Laurát/Laura könyveit, sőt, szerintem igazán tehetséges írónő (a humoráról nem is beszélve😊), csak én jobb szeretem azokat a könyveket, amiknek kifejezetten szomorú és fájdalmas a végük. Ezért örülnék neki, ha a Bexi sorozatnak kicsit másabb lenne a vége, Leiner Laura eddigi könyveitől eltekintve. Lehetne benne egy nagy fordulópont, hogy mondjuk Márk meghal. Persze ez csak egy ötlet, ami mellesleg elég morbid, és tudom, én sem vagyok egészen normális , de ez van.
Persze ez az én véleményem, és ezektől függetlenül szeretem Laura könyveit, és becsületesen ki is olvasom őket, mert tetszik az írásformája és a humora. Engem ez fogott meg benne.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!