Mikortól kapható Leiber Laura:Bexi sorozat 4. részét? És Tavi Kata:Suli-jegyzetek sorozat 4. részét? Tudnátok ajánlani könyvet, tini könyvet? 12/L
Figyelt kérdés
2016. febr. 26. 17:15
1/11 anonim válasza:
Tavi Kata: Sulijegyzetek sorozat 4. része kb. október-november környékén fog megjelenni.
Én amit ajánlok tinikről szóló könyvek az: John green -papírvárosok és tolnai Panka - Zűrös hétvége
Remélem tudtam segíteni! :)
2/11 anonim válasza:
Leiner Laura Bexi sorozat 4. része tavasszal, talán május körül jelenik meg.
3/11 anonim válasza:
Magyar helyesírási és fogalmazási kézikönyv. Tiniknek találták ki, de egyik sem olvassa. Meg is látszik.
4/11 anonim válasza:
Percy Jackson és az olimposziak könyvsorozat
5/11 anonim válasza:
Ahogy már mondták, a Bexi-sorozat 4. május elején fog megjelenni. Laura március elején bejelenti a címét, és megmutatja a borítót... Úúú, már úúgy várom, már csak egy hét :DDDDDD
6/11 anonim válasza:
A Bexi 4., a Nélküled április 21-én fog megjelenni. :)
7/11 anonim válasza:
5. vagyok. És úúú, télleg Nélküled lesz a címe??? Vííí, már alig váárom!
8/11 A kérdező kommentje:
A borítót hol lehet megnézni?Vagy mikortól lesz látható?
2016. márc. 6. 08:16
9/11 anonim válasza:
Laura a héten jelentette be, hogy a Bexi sorozat 4. kötete április 21-én jelenik meg.
10/11 anonim válasza:
Látom ajánlást nem nagyon kaptál...
De akkor majd en!
1. Lol könyv- Kivédhetetlen szerelem
2. Lol könyv - Cinder es Ella
3. Lol könyv - Titkok es exek éjszakája
4. L.L- Akkor szakítsunk
5. L.L- Bábel
6. Párválasztó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!