Ti mennyire emlékeztek azokra a könyvekre amiket legalább 2-3 éve olvastatok?
Én egyre nem emlékszek annyira, mint atöbbire, de azt kb 12-13 éve ovlastam. A többinél pont annyira emlékszem, hogy nem ovalsom őekt újra, csak-bele-bele, a kedvenc részeimet, mert túlságosan jól megmaradtak.
)Filmeknél szerencsére másabb a helyzet, ott már túl sok az 1200+).
Bár lehet, hogy ez azért is van így, mert régóta próbálok nem "sietve" olvasni, szép komótosan haladok, és így talán több minden megmarad - és ehhez jön hozzá akkor a memória, ami persze a köynveken, filmeken kívül az összes felesleges reklámot, meg ökörséget is elraktározza :P.
Nagyon tömör tartalom (jókora feketelyukakkal :D) megvan, a fő hangulat is, meg a véleményem (tetszett/nem tetszett), de a cselekményt nem tudnám egybefüggően leírni.
Szerintem azért, mert minimum 2 hét alatt olvasok ki 400 oldalas könyveket, de már inkább 1 hét. És sokat olvasok, meg olyan is volt már könyvsorozatoknál (pl. Hollóárnyék trilógia), hogy elolvastam a sorozat 1. kötetét, aztán folytattam egy másik könyvsorozatot... Menet közben el tudom különíteni a könyveket, de évek múltán már elhalványítják egymást az emlékek.
Meg közben rengeteg filmet és sorozatot is nézek, egyszerre a könyvekkel, szóval ja... Nem csodálkozom. De ha a tartalmat átfutnám, rögtön beugrana minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!