Mit gondoltok, van tehetségem az íráshoz?
1. link: Hát ő, izé ő... Ez nekem annyira nem tetszett (mivel nem az én stílusom) de a fogalmazás jó.
2. link: nem jó... NEM JÓ A LINK!
Van mit fejlodni. Rengeteg. Olvass sok konyvet! Ugy ezekbol wlnezve szerintem olyan 12-13 eves vagy. Nagyon meglatszik az irasodon. Varj meg vele, irj sokat, olvaad at az irasaidat majd ird oket megint ujra... az iras nem ugy mehy hogy hasamra utok, elokapok egy jo temat, es barmit is irok barmilyen minosegben az jo lesz mert ilyen vagy olyan a tema. Ezt foleg magaby es a mecsesekre ertem. Mindkettonek komoly a temaja, de annyira latszik hogy olyasvalaki irta aki csak az altalanosat ismeri ezekbol, hogy nem jon at a mondanivaloja. Az ongyilkossagot meg egyaltalan nem lehet ugy abrazolni, hogy semmilyen erzelmet nem irsz le! Egy arctalan-nevtelen szemely akit mas arctalan-nevtelen szenelyek bantottak meg nem nevezett modon... hat ez nem jon at. Ajanlom neked a Tizenhárom okom volt cimu konyvet Jay Asher-től.
En azt gondolom hogy igazabol az a gond, hogy meg kicsit fiatal vagy es a nalad idosebbek problemait akarod leirni, de nagyon latszik hogy nem eled at, hogy csak clicheket irsz. Nekem az a javaslatom, hogy hogyha tudsz angolul akkor keress ra ezekre, pl "hogyan keltem eletre a kitalalt szereplomet" stb. Nagyon fontos hogy ugy irj, hogy annyira ismerd a szereplodet, hogy ne te neked kelljen gondolkodnod, hogy most mit csinaljon, hanem quasi mintha o csakugy elkezdenr csinalni a dolgat te meg eszeveszetten jegyzetelsz a hata mogott, hogy mit mondott. Mutass, ne meselj. Mikor bemutatsz egy szereplot wz fontos. Nagyon.
Amugy erdekes modon irsz, az engem tenyleg lekotott. Csak az ateles hianyzik belole. Sok gyakorlassal egesz jokat irhatsz!
Sok sikert kivanok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!