Gilderoy Lockhart melyik házba járt? Csak nem a mardekárba?
A griffendélesek a bátorságukról voltak híresek.De Gildroy nyúlszivű volt,nemde?
Úgyhogy ebbe a házba nem kerülhetett (véleményem szerint)
A hollóhátban csak a bölcsek és éles elméjűek tanultak.
Lockhart-ról nem is beszélnék,nem éppen eszes.Úgy értem nem volt saját találmánya.
Hugrabug:A jámbor és békés gyerekek,ebbe a házba tanulnak.Nem éppen ilyen ember volt ő.
Mardekár: ravasz és agyafúrtak háza. Ez a varázsló,hát... egész ügyesen használta az Exmemoriam varázsigét.Elhitte a boszorkákkal és varázslókkal,hogy csak "jót akar",kiszedte belőlük a tettüket. Aztán törölte emlékeiket és learatta a babérokat.
Szerintetek melyik házba osztották be?
Mivel tegnap újraolvastam a 2.részét,ez a kérdés ötlött fel bennem.
Elsőnek a Hollóháton gondolkodtam,hisz tényleg volt annyi esze,hogy így szerezzen pénzt és HÍRNEVET.Ebben a megjelenése is segítette.A Mardekárba képzeltem el utána.
Ravasznak gondoltam ,azért mert megnyerte a boszorkák vagy éppen a varázslók bizalmát (a hősökét)
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!Sokat segítettetek!Köszi. :)
Tényleg Holóhátas volt:)
Tudom hogy nehéz elhinni elsőre, én is ledöbbentem amikor rájöttem hogy abba a házba járt amit én is a sajátomnak tekintek(meg a Pottermore szerint is) és is úgy voltam vele hogy ez az ember hogy járhatott a Hollóhátba.
De ha belegondolsz tényleg elért okosan kitervelte ezt az egészet, és még csak rá se jött senki se hogy nem ő volt a hős, szóval valamihez mégis csak értett:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!