Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ha Harry-t a könyv elején...

Ha Harry-t a könyv elején mégis a Mardekárba osztják be, akkor vajon Piton másként bánt volna vele?

Figyelt kérdés
Mert ugye, Piton azért utálja Harry-t mert az apja megviccelte régebben. Akkor is utálta volna ha Harry-t a Mardekárba osztják be?

2015. júl. 3. 13:55
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Valószínű, hogy igen, bár akkor nem lett volna annyi pont levonás miatta, de szerintem akkor se komálta volna :D
2015. júl. 3. 13:57
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
Biztosan igen, mivel ahogy említetted, az apja miatt utálja, nem azért mert Griffendéles.
2015. júl. 3. 14:23
 3/10 anonim ***** válasza:
72%
[link] Ha szeretnél olvasni egy-két változatot. Amúgy szerintem nem feltétlenül nem utálná. Lehet, hogy ugyan úgy az apját látná benne.
2015. júl. 3. 14:34
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Azért az utálat elég erős kifejezés, ha utálta volna Harryt akkor még Lily kedvéért sem segìtett volna neki végig.

Pitonnak egyszerűen fáj Harryre ránézni, eszébe jut Lily akit szeret és aki részben miatta halt meg, a bűntudata miatt segít Dumbledorenak.

Jamesre pedig egyszerűen féltékeny és utálja amiért Lilyvel lehetett, ez eszébe jut Harryről.

2015. júl. 3. 16:05
 5/10 anonim ***** válasza:
87%
Utálta volna ugyanúgy, sőt talán jobban is amiért az ő házába "furakodott be". Annyiban lett volna más, hogy nem von le tőle feleslegesen pontokat.
2015. júl. 3. 18:11
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm minden válaszolónak! :)
2015. júl. 4. 11:03
 7/10 anonim ***** válasza:
67%

Olvasd vissza a vonatkozó részt, végső soron teljesen közömbös volt számára, hogy Harry él-e vagy sem.

Eleve ő hallgatta ki a jóslatot, és rohant közölni Voldemorttal, majd felajánlotta a csecsemő Harry életét Voldemortnak Lillyért cserébe.

Undorító dolgok, amik Piton szennyes lelkivilágáról, illetve annak hiányáról árulkodnak.

Jamest szó szerint gyűlölte, Sirius elfogásánál azon lelkendezett, hogy hamarosan megkapja a dementorcsókot, az iskolában elterjesztette Lupinról, hogy vérfarkas stb.

Lillynek védte meg Harry Potter életét.

Ha Lilly akarata az lett volna, hogy Harry meghaljon, Piton saját kezűleg fojtotta volna meg.

Amit érzett, az nem szerelem, hanem beteges, kóros ragaszkodás, birtoklási vágy volt az egyetlen személy iránt, aki valaha emberszámba vette.

2015. júl. 6. 19:34
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Harryt az anyja miatt védelmezte és az apja miatt utálta. Végig abban a hitben volt hogy Harry el van kényeztetve (pedig ismerte Petúniát és azt hogy utálta a varázslókat)Szerintem, mint házvezető azért törődött volna Harryvel és akkor meglátta volna hogy nem olyan arrogáns mint az apja (szerintem már akkor átgondolta volna, amikor egy Potter a mardekárba kerül).
2015. júl. 10. 23:00
 9/10 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem is utálná, viszont én úgy gondolom, hogy vonna le tőle pontot, méghozzá azért, hogy megutáltassa a háztársaival és ezzel is megkeserítse Harry életét.
2015. júl. 28. 16:25
 10/10 orsicii válasza:
igen,akkor is utalta volna ez biztos,volt pitonnak par ilyen mondtata pl. a 2 resz filmjeben
2015. aug. 11. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!