Jól emlékszem, a Harry Potterben tényleg van ilyen? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Itt most azokhoz szólnék elsősorban, akik a könyveket olvasták. A kérdésem az lenne, hogy a könyvben tényleg fordulnak elő Elemi mágusok, akik veleszületetten egy elemet (víz, tűz, föld, levegő) tudnak uralni? Ha valóban vannak ilyenek, akkor ez az erő örökölhető, vagy egyszerűen veleszületett képesség?2015. jún. 28. 18:41
1/9 anonim válasza:
Én nem emlékszem ilyenre, de előfordulhat. Alapvetően bármelyik mágus képes lehet ezeknek a mozgatására, formálására, transzformálására, a HP világában ez nem kapott kiemelt szerepet.
3/9 anonim válasza:
Szerintem se volt konkrétan ilyen. Mindenki uralhatta mindegyiket, ha megtanulta a megfelelő varázslatot.
4/9 anonim válasza:
nincs benne ilyen. mindenki használta mindegyiket.
5/9 anonim válasza:
Nem, az egy egészen más sorozat :D
6/9 anonim válasza:
Nem, ez nem a Harry Potterben volt.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor összekevertem valamivel ^^ (de biztosan nem az Utolsó léghajlítóval :P xD )
2015. jún. 28. 18:58
8/9 AliceSwan válasza:
Van egy ilyen fanfiction, de csak fanfiction a Merengőn. :D
9/9 anonim válasza:
Ja, az Avatar (utolsó léghajlító) kvázi erre épít, amit leírtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!