Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Harry Potter - mi történt a...

Harry Potter - mi történt a 7. könyv (film) után?

Figyelt kérdés

[link]

Például ez a link meg egy csomó minden a neten arra utal, hogy mi történt a utolsó Harry Potter könyv után (például, hogy Ron auror és Fred feleségül veszi Angelina Johnson-t), de nem tudom, hogy ezeket honnan "szedik", mert nincs a 7-es után újabb könyv tudtommal és abban nincs benne. tehát honnan lehet tudni, hogy kivel mi történt Voldemort (2.) bukása után?

2015. jún. 7. 23:09
 1/7 anonim ***** válasza:
az írónő különböző találkozókon, twitteren, interjúkon árulta el
2015. jún. 7. 23:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Fred Weasley meghalt, nem?
2015. jún. 7. 23:27
 3/7 anonim ***** válasza:

Fred tényleg meghal, az ikertestvére nősül.

Pottermore-on is vannak infók, meg volt novella is.

2015. jún. 8. 08:34
 4/7 anonim ***** válasza:

J.K Rowling mondta, írta az összes infot, vagy interjúban, vagy a twitter oldalán, Pottermore-on, illetve a sorozat befejezése után írt novelláiban.

Ez a kibõl mi lett, ki kivel házasodott és hány gyerekükk lett dolog az elsõ novallájában van összefoglalva, amikor a szereplõk a Kviddics világkupán futnak össze már felnõtekként.

A wikipédia csak összeszedegette ezeket az infokat.

2015. jún. 8. 12:59
 5/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat :) és elírtam Gorge-ot akartam írni :D

olyan hasonlók :P

2015. jún. 8. 21:49
 6/7 A kérdező kommentje:

Hol lehet ezeket a novellákat olvasni?

Minden sztori angolul és magyarul is érdekel, bármi köze van a Harry Potter regényekhez... légyszi (megszállott lettem)

2015. jún. 8. 23:44
 7/7 anonim ***** válasza:

www.pottermore,com

Itt tudsz regisztrálni és nézelõdni, a novellákat is itt találod angolul.

Hivatalos magyar fordításuk nincs, de ha rágoogle-zol, biztosan akad néhány rajongói fordítás. :)

2015. jún. 9. 04:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!