Harry Potter - mi történt a 7. könyv (film) után?
Például ez a link meg egy csomó minden a neten arra utal, hogy mi történt a utolsó Harry Potter könyv után (például, hogy Ron auror és Fred feleségül veszi Angelina Johnson-t), de nem tudom, hogy ezeket honnan "szedik", mert nincs a 7-es után újabb könyv tudtommal és abban nincs benne. tehát honnan lehet tudni, hogy kivel mi történt Voldemort (2.) bukása után?
Fred tényleg meghal, az ikertestvére nősül.
Pottermore-on is vannak infók, meg volt novella is.
J.K Rowling mondta, írta az összes infot, vagy interjúban, vagy a twitter oldalán, Pottermore-on, illetve a sorozat befejezése után írt novelláiban.
Ez a kibõl mi lett, ki kivel házasodott és hány gyerekükk lett dolog az elsõ novallájában van összefoglalva, amikor a szereplõk a Kviddics világkupán futnak össze már felnõtekként.
A wikipédia csak összeszedegette ezeket az infokat.
köszönöm a válaszokat :) és elírtam Gorge-ot akartam írni :D
olyan hasonlók :P
Hol lehet ezeket a novellákat olvasni?
Minden sztori angolul és magyarul is érdekel, bármi köze van a Harry Potter regényekhez... légyszi (megszállott lettem)
www.pottermore,com
Itt tudsz regisztrálni és nézelõdni, a novellákat is itt találod angolul.
Hivatalos magyar fordításuk nincs, de ha rágoogle-zol, biztosan akad néhány rajongói fordítás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!