Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a véleményetek E. Lockhart...

Mi a véleményetek E. Lockhart A hazudósok című könyvéről?

Figyelt kérdés

E. Lockhart: A hazudósok

Milyen könyv?

Neked hogy tetszett?

2015. jún. 18. 09:51
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Most olvastam, nagyon tetszett *.* Nem tudom, de lehet, hogy kinőtte magát a kedvenc könyvemnek. Nagyon szerethetőek a szereplők, elgondolkodtató, hogy mi van a csillogó felszín alatt, és hogy mennyit hazudnak az emberek. Nagyon emberi történet. Viszont, amit a borítóján írtak, hogy "ha megkérdezik, mi történik a végén, hazudj!" Teljesen igaz, mivel mikor már van egy sejtésed, hogy mi történik, az mégsem tiszta, mivel van egy-két olyan tényező, ami meghazudtolja azt, hogy bármi is történt :D

Olvasd el :))

2015. jún. 18. 17:14
 2/2 anonim válasza:
100%
Hihetetlen ez a könyv. Ilyen erősen és mélyen még nem hatott rám semmilyen könyv sem.. Azt sem tudom hogy mi miért hogyan és áááá kikészültem... Ebbe a könyvbe bele fogok őrülni (ha még nem), az biztos. (Ez annyit jelent hogy 10/10 :D )
2015. nov. 26. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!