Mi a véleményetek Becca Fitzpatrick -Csitt, csitt Cimű könyvéről?
Figyelt kérdés
Ki szereti Foltot ?#csitt Fallen Angel
2014. dec. 29. 02:35
1/6 anonim válasza:
Hát olvastam már jobbat is, de nem volt rossz. Még mindig jobb, mint az ilyen angyalos kategóriában a Fallen, na az tényleg szar volt.
Hogy mi a véleményem Foltról? Semmi. Nem fogok beleesni egy kitalált kaakterbe, és nem értem, mért isteníti mindenki.
Ha igazán jó vöröspöttyös könyvet akarsz olvasni, akkor az Obszidiánt olvasd el.
2/6 A kérdező kommentje:
Rendben köszi utána nézek :)
2014. dec. 29. 14:07
3/6 daywalkersdaughter válasza:
Nem rossz. A szereplők jók, a történet kicsit bonyolultabb, és picit visszanyúl a Bibliához is. Összegezve maga a sorozat nekem nagyon tetszett, főleg azért mert kicsit más, mint a többi. A Lauren Kate-Fallen hasonlít ehhez, de mégis egészen más és szerintem élménydúsabb, főleg a harmadig rész. Persze a történet tényleges megértése kortól függ.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi hogy megosztottad a véleményedet?:)
2015. jan. 4. 01:09
5/6 A kérdező kommentje:
!* :)
2015. jan. 7. 16:59
6/6 Pandoora válasza:
Nekem tetszett és kinek nem tetszene egy olyan pasi, mint Folt! És az obszidián tényleg jó, keress rá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!