Harry Potter-mizéria: Ha szereted Rowling könyvsorozatát, akkor miért szereted, mi fogott meg benne? Ha olvastad, de nem szereted: mi az oka?
Én is a Harry Potter könyvekkel nőttem fel, kb. 10-11 éves lehettem, amikor megkaptam az első kettőt, aztán meg folyamatosan vártam, mikor adják ki a következőket. :)
Szerintem izgalmas, cselekményes, részletesen felépített a világa. A szereplők pedig szimpatikusak, de nem tökéletesek, hanem hús-vér emberek, akik néha hibáznak. Illetve az értékrendje is nagyon a helyén van. Nevel és szórakoztat egyszerre.
Először én is a filmeket láttam, aztán olvastam a könyveket.Sajnos én nem nőttem fel a Harry Potter könyvekket, 3 éve ismerem ezt az egészet de nagyon örükök hogy rábukkantam.Rengeteg mindenben segített,kicsit fel is nőttem vele és életre szóló tanulságokról olvashattam benne.
Hogy mi fogott meg? Minden:D Ez egy eszméletlenül részletesen kidolgozott világ,és minden része tetszik, nem lehet megunni ha valaki tényleg érti a lényegét.
A Harry Pottet szerettette meg velem az olvasát és az írát egyaránt:)
16/l
Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
Kedves 5-ös válaszoló: a HP könyvek után milyen jellegű könyveket vettél a kezedbe? Úgy értem, mindenevő lettél, vagy maradtál ennél a műfajnál?
(Mindenkinek mentek a zöld pacsik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!