George R. R. Martin Trónok harca könyvsorozatát lányként mennyire lehet élvezni?
Figyelt kérdés
Gondoltam rá, hogy elolvasom, ha már ilyen népszerű, hogy legalább tudjam, mire ez a nagy felhajtás, csak nem tudom, hogy mennyire olvasható lányoknak. Valaki tudná véleményezni?
Köszi!
17/L
2014. jún. 9. 14:05
1/6 anonim válasza:
Nem értem, miért ne lenne olvasható lányoknak. A legtöbb ismerősöm olvasta.
2/6 anonim válasza:
Én azt mondom, hogy életem egyik legjobb könyvsorozata. Nagy hiba lett volna ha kihagyom. Mindenképp kezdj bele! Nekem nagyon sokat jelent.
15/L
3/6 anonim válasza:
Persze, lányként is ugyanúgy lehet élveni, feltéve, hogy szereted a műfaját(fantasy-történelmi regyény keverék). Jó kis sorozat remek karakterekkel, hitelesen megírva. Kár kihagyni. :)
15/L
4/6 anonim válasza:
Nem értem ezt a "lányként" dolgot. Ha szereted a fantasyket, akkor valószínűleg ez is tetszeni fog, de ha nem, akkor se biztos, hogy nem. Ha gondolod, nézz bele a sorozatba, az első évad még nagyon hasonlít a könyvre, és dönts az alapján. (20/N)
5/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm, akkor mindenképp beleolvasok/belenézek! :)
2014. jún. 9. 21:02
6/6 anonim válasza:
Ha a sorozatot még nem láttad akkor ne is nézd meg míg nem olvasod el a könyveket. ( Mert ha beleolvasol picit az elsőbe utána úgy is fogod olvasni a többit is. :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!