Melyik a legjobb Trónok harca könyv?
A Kardok vihara (ami a 3. könyv). És azért, mert ez a legeseménydúsabb, tényleg váratlan fordulatokkal.
De a Varjak lakomája sem rossz, főleg a Martellek és Cersei miatt. :-)
első vagyok.
Igazatok van A kardok vihara a harmadik könyv. De mégis ezt tartom a legjobbnak. Talán azért mert elkövettem azt a hibát, hogy előbb megnéztem a 3 évad sorozatot, és utána kezdtem el olvasni . Így az első és második könyv nekem egy kicsit unalmas volt, mert követhető volt a sorozat miatt. Az első könyv szinte egy az egyben olyan mint a sorozat. A kardok viharánál jutottam el odáig, amit még nem láttam sorozatban.
1. évad: Trónok harca
2. évad: Királyok csatája/Kardok vihara
3. évad: Kardok vihara
4. évad: Kardok vihara/Varjak lakomája/Sárkányok tánca
5.évad: Varjok lakomája/Sárkányok tánca
Akik olvasták a sárkányok tánca könyvét.
Sansa ott is végig ilyen mérhetetlenül ostoba marad? Nagyon idegesít az ostobasága. Olyan jó lenne, ha végre valaki a képébe mondaná, hogy miatta halt meg az apja, anyja, testvére. Az apja kérte, hogy maradjanak csendben, és másnap gyorsan hazautaznak Deresbe, de ő neki el kellett árulnia Joffreynak és Cerceinek a tervet, és ez vezetett a többiek halálához. Remélem megtudja majd, vagy ostoba marad??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!