1/14 anonim válasza:
Nekem a Twilight saga a kedvencem azok közül...
De jó még a Fallen sorozat és a Rettentő gyönyörűség sorozat
2/14 anonim válasza:
Nekem Az Összekuszálva c. könyv tetszett nagyon
3/14 anonim válasza:
nekem öszíntén szólva az összekuszálva nem teccett...de a Tökéletes kémia és az Időtlen szerelem trilógia naon naon jó :)
6/14 anonim válasza:
Rettentő gyönyörűség trilógia tetszett a legjobban.
7/14 anonim válasza:
Nekem Maggie Stiefvatertől a Hollófiúk (eddig tőle csak azt az egyet olvastam, de a Shiverről hallottam még nagyon jókat), illetve a Végzet ereklyéi Cassandra Clare-től.
Magyar szerzők közül pedig imádom Kemese Fannitól A napszemű Pippa Kennt
8/14 dora004 válasza:
Én személy szerint imádom a vörös pöttyös könyveket az egyik kedvencem Aa Csitt csitt1-4-ig az összes,anna es a farancia csòk,tökéletes kémia 1-3-ig,végzet erekjéi ,
9/14 dora004 válasza:
De tudom még ajánlani a csók pont jókort ,az altatódalt ,a menny meg várhat , a Clarity a tisztanlátót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!