Melyik a legjobb most megjelent vörös pöttyös, illetve arany pöttyös könyv?
Én most magamnak Delphine de Vigan legújabb könyvét néztem ki. Esetleg arról vélemény? Egyéb?
Kort és nemet írjatok!
A Napernyő protektorátus sorozat aranypöttyös. Nem mondom, hogy komoly irodalmi értéket hordoz,mert nem, de engem nagyon szórakoztatott.
27/N
Vörös pöttyös: Delphine de Vigan: No és én. Van mondanivalója, elgondolkodtat, igényes írásmód, nem sablonos (nem is lehetne), kiemelkedik a többi közül. Szerintem.
Arany pöttyös, amit kinéztél. Olvasd el. Én olvastam, és azóta is az jár a fejemben, van benne valami, ami megragad, nekem egy kicsit jobban tetszett Nóék történeténél. Egy icipicit.
16/L
Én ezeket a könyveket ajánlom, ezekhez az van írva, hogy már megjelentek, de én azóta könyvesboltban még nem voltam, és a könyvmolyképző kiadó mostanában híres a késéseiről. Mindenesetre én ezeket a könyveket olvastam (angolul) és szerintem érdemes őket elolvasni, ha végre megjelennek:)
Holly Black: White Cat - Fehér macska
Várható megjelenés: 2013. 10. 30.
Kim Harrison: Dead Witch Walking - Boszorkányfutam
Várható megjelenés: 2013. 10. 30.
Delphine de Vigan új könyvét még nem olvastam, de a No és én tetszett, szóval szerintem az sem lesz rossz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!