Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek melyik a legjobb...

Szerintetek melyik a legjobb vöröspöttyös könyv, és miért?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert holnap anyukámmal könyvesboltba megyünk és nem tudom mit vegyek :)
2012. márc. 3. 14:18
 1/7 anonim válasza:
Hát..jó kérdés. Én már majdnem az összeset olvastam. Most az egyik nagyon tetszik, ez a Vizet az elefántnak. De még nem olvastam, viszont az egyik barátnőm belekezdett a filmbe és azt mondta, hogy nagyon jó. Még tudom ajánlani a Tökéletes Kémiát, az L.A. Candy-t, Rubinvörös, Zafírkéket, a Bíborhajút, az Árnyékvilágot, vagy a Wings-Szárnyak-at. De majdnem az összes nagyon jó. Nem hiszem hogy ezzel sokra mentél volna, mert én sem tudnék dönteni. :))
2012. márc. 3. 16:45
 2/7 anonim válasza:
Ja azt nem is írtam hogy miért. Tehát: A Tökéletes Kémia és az L.A. Candy az azért jó, mert valóságon alapszik. A Rubinvörös és a Zafírkék időutazásról szól. Az Árnyékvilág az egy magyar írónőtől van. Nagyjából élethű a történet. A Wings egy növénylányról szól. Van benne szerelem, meg minden ami egy lánynak kell. De nézz utánna a neten hogy miről szólnak és dönts az alapján. Jó vásárlást! :)
2012. márc. 3. 16:51
 3/7 anonim ***** válasza:
A lány aki tudott repülni, Rubintvörös, Zafírkék
2012. márc. 3. 18:25
 4/7 k.lau13 ***** válasza:

hát... nem túl sokat ismerek még sajnos, de az én kedvenceim(könyvesboltban mostanában rengeteg van belőle)

Maggie Stiefvater - Shiver (amit mondjuk nagyon sokan ismernek, tehát lehet, sőt valószínű, hogy már olvastad, ha mégsem, akkor mondom, ez vérfarkasos)

a másik, Jay Asher - 13 okom volt...(ez meg egy lány öngyilkosságáról szól, de nem thriller és nem krimi, egy hanem, egy lány kazettára veszi az öngyilkosságának 13 okát - 13 embert, aki miatt vacak volt az élete... innentől szerintem el tudod képzelni, én nagyon imádom, bár szintén ismert, lehet, hogy ezt is olvastad...)

na, nekem ez a kettő a kedvencem, bár a vöröspöttyös könyvek közül mindegyik nagyon jó... :))

2012. márc. 3. 18:48
 5/7 A kérdező kommentje:
igen, imádom maggie stiefvater könyveit :) ez a tökéletes kémia meg igisnek tűnik :P iszonyat nehéz lesz dönteni :) köszi a válaszokat:3
2012. márc. 3. 19:31
 6/7 anonim ***** válasza:

Evernight-sorozat, Evermore-sorozat, Éjféli bál, L.A. Candy, Fallen, A lány és a farkas

Az első vámpíros, a második halhatatlanokról szó, az Éjféli bál a Táncoló cipellők mese átdolgozva könyvben, 8meseszerű, aranyos, nagyon jó!!) , L.A. Candy-t már előttem megindokolták, Fallen: ezt még nem olvastam, de már megvettem, viszont az egyik barátnőm áradozott róla (szóval nagyon jó!!) , A lány és a farkas : filmben is nagyon jó, benne van a címében, hogy miről szól.

Az, hogy miért ezeket ajánlom? Mert mindet nagyon-nagyon imádom!!! De tényleg. A vörös pöttyös könyvekből szinte mind nagyon szuper. De ezt már előttem is megírták! :))

Egyébként az L.A. Candy-nek lesz 2 folytatása, és bővebb véleményt ezen az oldalon olvashatsz róla. :)))

[link]

A régebbi könyv bejegyzések között keress! :))

Ha már megvetted a kiválasztott könyvet, ezekből a későbbiekben is tudsz választani! :))

Jah, és az oldalon sok más könyvről is van véleméyn! :))

2012. márc. 4. 10:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Kelley Armstrong: Sötét erő trilógia. Eddig az első két része jelent meg, és nekem nagyon tetszik. Egy lányról szól, aki hirtelen elkezd szellemeket látni, és végül egy fiataloknak fenntartott elmegyógyintézetbe kerül. Izgalmas, fantáziadús regény rengeteg titokkal és magával ragadó szereplőkkel.
2012. márc. 7. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!