Szerintetek melyik a legjobb vöröspöttyös könyv, és miért?
hát... nem túl sokat ismerek még sajnos, de az én kedvenceim(könyvesboltban mostanában rengeteg van belőle)
Maggie Stiefvater - Shiver (amit mondjuk nagyon sokan ismernek, tehát lehet, sőt valószínű, hogy már olvastad, ha mégsem, akkor mondom, ez vérfarkasos)
a másik, Jay Asher - 13 okom volt...(ez meg egy lány öngyilkosságáról szól, de nem thriller és nem krimi, egy hanem, egy lány kazettára veszi az öngyilkosságának 13 okát - 13 embert, aki miatt vacak volt az élete... innentől szerintem el tudod képzelni, én nagyon imádom, bár szintén ismert, lehet, hogy ezt is olvastad...)
na, nekem ez a kettő a kedvencem, bár a vöröspöttyös könyvek közül mindegyik nagyon jó... :))
Evernight-sorozat, Evermore-sorozat, Éjféli bál, L.A. Candy, Fallen, A lány és a farkas
Az első vámpíros, a második halhatatlanokról szó, az Éjféli bál a Táncoló cipellők mese átdolgozva könyvben, 8meseszerű, aranyos, nagyon jó!!) , L.A. Candy-t már előttem megindokolták, Fallen: ezt még nem olvastam, de már megvettem, viszont az egyik barátnőm áradozott róla (szóval nagyon jó!!) , A lány és a farkas : filmben is nagyon jó, benne van a címében, hogy miről szól.
Az, hogy miért ezeket ajánlom? Mert mindet nagyon-nagyon imádom!!! De tényleg. A vörös pöttyös könyvekből szinte mind nagyon szuper. De ezt már előttem is megírták! :))
Egyébként az L.A. Candy-nek lesz 2 folytatása, és bővebb véleményt ezen az oldalon olvashatsz róla. :)))
A régebbi könyv bejegyzések között keress! :))
Ha már megvetted a kiválasztott könyvet, ezekből a későbbiekben is tudsz választani! :))
Jah, és az oldalon sok más könyvről is van véleméyn! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!